Radio Simplu

10 sfaturi de frumusețe colectate din toată lumea

Cu toții admirăm mereu frumusețea femeilor și din afară ea poate părea foarte naturală și lipsită de efort. Cu toate acestea, pentru a se menține frumoasă, o femeie este nevoită să facă destul de multe eforturi și sacrificii, lucruri care nu sunt deloc ușoare.

 

Poate că cele mai multe dintre noi ne inspirăm din rutinele de înfrumusețare ale vedetelor și de multe ori credem că ele sunt foarte complexe și costisitoare. Totuși, multe dintre cele mai utile trucuri nu trebuie să vină de la vedete, ci de la alte femei din toată lumea.

 

Am adunat unele dintre cele mai utile sfaturi și trucuri care te vor ajuta să îți menții înfățișarea prin intermediul unor lucruri ușoare și poate chiar puțin ciudate. Doar citește lista de mai jos și vezi și tu dacă poți să urmezi aceste trucuri folositoare!

 

1. Australia

Pentru a scăpa de mătreață și de un scalp uscat și care provoacă mâncărimi, femeile din Australia adaugă câteva picături de ulei de copac de ceai în șamponul lor; dacă ești leneșă, poți găsi produse în magazine care conțin deja acest ingredient.

 

2. Brazilia

Data viitoare când vei merge la plajă, poți încerca un truc folositor pentru a scăpa de celulita pe care poate că o ai. Ia puțin nisip umed și freacă-l pe zonele cu probleme. Acest tip de masaj îmbunătățește circulația sângelui și îți face pielea mai fină.

 

3. Egipt

Se spune despre Cleopatra că a fost prima femeie care a descoperit efectele magice ale băilor cu lapte. Doar adaugă 1-2 litri de lapte cald și 100 de grame de miere în cada ta. După 15-20 de minute, pielea ta va fi mult mai fină și mai elastică.

 

4. Columbia

Avocado este unul dintre cele mai active componente din rețetele produselor de frumusețe din țările din America Latină; el este folosit în măștile pentru față, păr și corp.

Pentru a-ți face părul mai fin și mai strălucitor, pisează un avocado, o banană, amestecă cu o linguriță de ulei de măsline și pune mixtura pe părul tău timp de 30 de minute. Clătește bine părul cu apă și șampon ulterior.

 

5. China

Pentru a preveni apariția ridurilor, încearcă să îți speli fața cu apă și orez. Pune orezul în apă timp de 20 de minute și apoi folosește o strecurătoare. Spală-ți fața regulat cu această mixtură și vei vedea diferențele foarte repede.

 

6. Japonia

Ai observat și tu că pielea femeilor din Japonia pare mereu a fi de porțelan? Pentru a-și menține pielea sănătoasă și radiantă este important să o protejezi de razele directe ale Soarelui. De aceea, femeile din Japonia poartă mereu după ele o umbrelă și mereu au mâinile acoperite pe parcursul verii.

 

7. India

Salutul către Soare este un set de exerciții foarte popular printre femeile din India. Asta le ajută să își îmbunătățească metabolismul și să le ridice nivelurile de energie. Mai mult, asta este folositor atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii.

 

8. Costa Rica

Pentru a-ți restrânge porii și pentru a-ți revitaliza culoarea pielii, poți folosi sucul de portocale natural. Amestecă-l cu apă într-o rație de 1:1. Ia un disc demachiant și aplică sucul de portocale pe fața ta timp de 10 minute, apoi clătindu-te.

 

9. Bulgaria

Un ingredient care este folosit foarte mult în arealul frumuseții din Bulgaria este uleiul de trandafiri și petalele de trandafir. În fiecare zi, spală-ți fața cu apă de trandafiri (sau ceai din petale de trandafiri) pentru a o menține hidratată și moale.

 

10. Fiji

Timp de secole, femeile din Fiji au încercat să își deschidă la culoare pielea deoarece acesta era standardul de frumusețe local. Rețeta pentru albirea pielii este foarte simplă și poate fi pusă în aplicare chiar acasă. Ai nevoie doar de 2 lingurițe de miere, 3 lingurițe de suc de portocale și o linguriță de zahăr.

 

Aplică puțină mixtură pe piele și întinde-o în zona pe care îți dorești să ți-o albești cu ajutorul unei jumătăți de lămâi. Continuă procedura timp de 25 de minute și vei vedea că pielea ta va fi ma deschisă și revitalizată.

loading...

Add comment