Radio Simplu

10 semne că te iubește

  1. Se bucură de câte ori te vede.

Indiferent dacă este obosit sau stresat, când te va vedea, chipui i se va lumina.

 

  1. Întotdeauna te ascultă.

Putem fi un pic plictisitori cu problemele noastre de fete, dar dacă te iubește cu adevărat, el va asculta fără să spună un cuvânt. El nu va spune niciodată că vorbești prea mult pentru că îi place să te asculte și știe că e important pentru tine.

 

  1. Te respectă.

Părerea ta are cu adevărat importanță pentru el și el va asculta tot ce ai de spus, fie că este ceva lipsit de sens, precum noua sa tunsoare.

 

  1. Nu se plânge niciodată că ocupi cel mai mult spațiu în pat.

S-ar putea să fii o persoană mică, dar probabil că vei ocupa majoritatea spațiului din pat. Nu-l deranjează și te lasă să o faci noaptea după noapte. Asta e dragostea adevărată.

 

  1. El vă ajută mereu.

El este punctul tău de sprijin și nu te lasă la greu.

 

  1. Datele sunt la fel de importante pentru el.

Este un lucru rar să fii cu un tip care își amintește toate datele importante din viața ta, de la ziua ta până la aniversarea voastră. Înseamnă că îi pasă de tine și că aceste date sunt la fel de importante pentru el ca și tine.

 

  1. Mereu te surprinde.

Nu vorbim de lucruri mari, de fapt, lcururile mici contează cel mai mult. Dacă știe cum să te surprindă și să te facă să te simți specială și importantă, el te iubește cu adevărat.

 

  1. El îți susține interesele.

Probabil nu este un fan al zilei de spa și ar prefera să vadă un meci duminică seară, dar încă mai merge cu tine, pentru că știe că e ceea ce îți place.

 

 

  1. Se simte mândru că te are în viața lui.

Cele mai mici lucruri pe care le faci sunt importante pentru el, iar acest lucru îl va face să se laude cu tine peste tot.

 

  1. E omul tău.

El este omul tău și tu ești fata lui, nu va lăsa pe nimeni să te jignească și îți va lua apărarea mereu.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: