Radio Simplu

10 semne că partenerul tău este nesatisfăcut și dezamăgit de viața voastră amoroasă

Dacă încetează să mai vrea să faceți dragoste, crezi că este un lucru bun sau rău? Te-ai întrebat vreodată dacă este cu adevărat satisfăcut? Sper că știi deja asta fără vreo îndoială, dar uneor oamenii nu își dau seama de indiciile pe care le primesc până ce nu le este spus verde în față cum stau de fapt lucrurile.

După o discuție cu câțiva bărbați am aflat care sunt de fapt motivele și semnele unei vieți amoroase incomplete și nesatisfăcătoare din punctul lor de vedere. Dacă constați unul dintre aceste semne, oprește-te și vorbește cu partenerul tău înainte de a fi prea târziu și va ajunge în așternut cu o altă persoană sau chiar te va părăsi.

 1. Voi doi vă îndepărtați

Partenerul tău este din ce în ce mai distant și înițiază din ce în ce mai puține lucruri pe care să le faceți împreună.

2. Nu este implicat emoțional în timp ce faceți dragoste

Pur și simplu închide ochii, se uită în altă parte gândindu-se la vreo fantezie de-a lui pentru a termina, decât să fie prezent și implicat.

3. Schimbă lucrurile din senin

Dacă nu va fi mulțumit de felul cum tu faci lucrurile, pprobabil va încerca să inverseze rolurile doar pentru a te face să te oprești cât mai repede.

4. Îți spune direct că abilitățile tale sunt inexistente

Dacă un bărbat îți va spune că într-adevăr nu te descurci mai deloc este clar faptul că nu îi place nimic din ce faci.

5. Pune un film pentru adulți

Dacă amorul nu este de bună calitate și acesta preferă să ruleze un film, ar fi bine să îți pui niște semne de întrebare.

6. Nu mai propune să faceți asta

Dacă propunerile lui devin din ce în ce mai rare până la punctul în care chiar nu mai dorește asta, înseamnă că într-adevăr s-a săturat.

7. Grăbește lucrurile

De fiecare dată când sunteți împreună este pe grabă și nu mai acordă atenție lucrurilor care îți plac ție.

8. Merge la somn mai devreme decât tine

Dacă va căuta motive de fiecare dată pentru a merge în pat mai devreme decât tine, cel mai probabil este pentru că evită să faceți dragoste.

9. Nu te mai atinge

Dintre toate semnele care arată că viața ta amoroasă nu excelează, cel mai concret este acela al lipsei contactului fizic. Atunci când un bărbat nu inițiază asta, poate însemna două lucruri: fie că nu te mai vrea, fie vrea ca tu să iei inițiativa și în acest fel să se simtă dorit.

10. Te evită

Atunci când aveți probleme din această cauză, bărbații vor dori mereu să evadeze. Fie că se vor uita la televizor, se vor juca pe telefon etc, pur și simplu vor încerca să evite să aibă de-a face cu problema și anume o viață amoroasă dezastroasă.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: