Radio Simplu

10 moduri prin care să îți albești natural dinții de acasă

Cu toții visăm să avem acea dantură perfectă și albă precum o au vedetele de la Hollywood și de pe covorul roșu. Cu toate acestea,din păcate, nu toată lumea își poate permite să meargă la dentist pentru a-și albi dinții în acest mod.

 

Ce ai spune dacă ai afla că poți face acest lucru chiar de la tine de acasă? Nu este nevoie să cheltui foarte mulți banii și mai ales dacă te temi de dentist, nu va trebui să îți mai înfrunți această frică pentru a obține zâmbetul pe care ți-l dorești.

 

Tot ceea ce trebuie să faci este să folosești niște ingrediente simple pe care poate le ai în casă sau îți este foarte ușor să le achiziționezi. Doar citește lista de mai jos și află și tu de toate produsele de care ai nevoie pentru a avea o dantură perfectă!

 

1. Cărbune activ

Cărbunele activ reprezintă unul dintre cele mai ușoare și mai ieftine moduri prin care îți poți albi natural dinții. Sfărâmă o astfel de pastilă și pune pulberea pe periuța ta de dinți. Freacă-te pe dinți apoi în mod normal.

 

2. Lapte praf și pastă de dinți

Laptele praf va face ca dinții tăi să aibă un smalț perlat  și îi va menține sănătoși. Pune puțină pastă de dinți pe periuță, adaugă o cantitate mică de lapte praf și apoi spală-te la fel cum o faci de obicei.

 

3. Bicarbonat de sodiu și zeamă de lămâie

Adaugă un praf de bicarbonat de sodiu peste periuța ta de dinți și puțină zeamă de lămâie peste pentru a obține niște dinți foarte strălucitori. Nu uita să nu folosești această metodă de albire a dinților nu mai mult de o dată pe săptămână.

 

4. Peroxid de hidrogen

Înainte să folosești peroxid de hidrogen, asigură-te că dinții tăi nu sunt foarte sensibili. Dacă totul este în regulă, îmbibă un bețișor de urechi în peroxid și freacă-ți dinții. Nu folosi această metodă prea des deoarece îți poți afecta smalțul.

 

5. Praf de copt și zeamă de lămâie

O linguriță de praf de copt combinat cu niște zeamă de lămâie proaspăt stoarsă va face minuni în doar 2 minute. Nu uita să nu ții această mixtură pe dinții tăi mai mult de 2 minute deoarece poate fi dăunătoare.

 

6. Sare de mare, zeamă de lămâie și pastă de dinți

Amestecă jumătate de linguriță de sare de mare cu puțină zeamă de lămâie proaspăt stoarsă și un pic de pastă de dinți într-un bol. Aplică mixtura pe dinți și ține-o timp de un minut înainte să îți clătești gura foarte bine.

 

7. Zeamă de lămâie și apă

O mixtură compusă din părți egale de zeamă de lămâie și apă va ajuta la redobândirea culorii albe a dinților și de asemenea, gura ta va fi dezinfectată imediat.

 

8. Oțet de mere și apă

Diluează jumătate de linguriță de oțet de mere într-un pahar de apă. Clătește-ți gura cu substanța obținută în fiecare dimineață înainte să te speli pe dinți și dantura ta va fi urma perfectă!

 

9. O căpșună

Da, poate suna ciudat, dar pur și simplu ia o căpșună și strivește-o cu o lingură pentru a obține un fel de pastă.  Freacă-ți dinții cu această pastă pe care ai creat-o timp de câteva minute pentru a scăpa de petele de la nivelul dinților.

 

10. Pastă de dinți, sare, bicarbonat de sodiu și zeamă de lămâie

Amestecă o linguriță de pastă de dinți, un praf de sare, puțin bicarbonat de sodiu și 4-5 picături de zeamă de lămâie într-un bol. Freacă-ți dinții cu această mixtură timp de 4-5 minute și vei vedea diferența chiar și după primă utilizare. Folosește această metodă o dată la 2 luni.

loading...

Add comment