Radio Simplu

10 modalități secrete pentru a afla dacă partenerul te înșală

Cu atâtea modalități de a păstra legătura, astăzi a devenit mai ușor decât oricând să îți surprinzi partenerul că este implicat într-o aventură. Iată o serie de secrete care te vor ajuta să afli dacă partenerul tău este sincer sau chiar are o legătură cu altcineva:

Primul lucru pe care ar trebui să îl faci este să fii vigilent. De vreme ce acest articol ți-a atras atenția, poate că ai observat deja ceva în atitudinea partenerului tău.

Cea mai bună modalitate de a afla dacă partenerul tău  te înșală este să fii cu ochii în patru și să vezi dacă există vreo schimbare în ceea ce privește comportamentul și aspectul lor. Dacă se aranjează excesiv sau au nevoie de mai mult spațiu, vei știi că ceva nu este bine.

9. Istoricul

Unul dintre locurile de unde poți afla ceva informații este istoricul de căutare al partenerului tău. Verifică asta imediat ce a terminat traba la laptop unde a stat mai multe ore la rând. S-a descoperit că cei care înșală caută de obicei cadouri sau vacanțe pentru persoana cu care se văd. Ar trebui să fi atent la aceste aspecte, iar dacă vezi ceva ciudat, fă un screenshot.

8. Check-inuri

Tehnologia de astăzi ne-a conectat într-un asemenea mod încât este foarte ușor să urmărești o persoană. Poți verifica unde își dau un check-in sau ce păreri lasă la paginile publice precum restaurante, cluburi etc. Este posibil ca aceștia să aibă grijă la aceste aspecte dar la fel de posibil este ca prietenii lor să îi eticheteze în vreo postare sau check-in și astfel poți afla și tu unde se află.

7. Microfon noaptea

Majoritatea lucrurilor de genul acesta au loc noaptea și despre majoritatea nu prea ai cum să afli. Studiile au arătat că cei care înșală au o anumită perioadă noaptea, atunci când știu că tu dormi și acela este momentul când pot lua legătura cu cealaltă persoană. Reportofoanele de noapte sunt folosite în special pentru a determina dacă cineva are o problemă cu somnul dar pot fi de mare folosi și în asemenea situații.

6. Camere ascunse

Clasica modalitate folosid camera acunsă. Poți achiziționa una online sau de la un magazin de electronice. Cumpără mai mult de una, în funcție de camerele în care partenerul tău își petrece cel mai mult timp. Apelează la niște persoane specializate pentru a o instala, atunci când partenerul tău nu este prin preajmă.

5. Instrumente de înregistrat

Poți folosi un instrument de înregistrat in locurile in care partenerul tău își petrece cea mai mare parte a timpului. este foarte posibil ca aceștia să petreacă mult timp la telefon sau apeluri video. Aceasta este cea mai bună șansă pentru a-l prinde pe partenerul tău.

4. Softuri pentru spionat

Cel mai bine ar fi să achiziționezi unul și nu să îl descarci de pe internet. Cele care nu sunt contra cost, sunt de obicei de foarte proastă calitate.

3. GPS

Un urmăritor GPS te va ajuta să vezi unde se află exact partenerul tău și încotro merge. În așa fel, vei afla dacă este vorba despre un restaurant, motel sau o zonă rezidențială pe care o vizitează adesea. Următorul lucru pe care trebuie să îl faci este să faci niște poze la fața locului pentru a avea niște dovezi.

2. Fă-ți un profil fals

Astfel poți afla dacă partenerul tău este deschis către noi propuneri din partea persoanelor noi. Poți conversa cu el pentru a vedea dacă este obișnuit să flirteze cu străini.

1. Verifică-i telefonul

Telefonul este cel mai personal obiect al unei persoane. Un partener care înșală are mult mai mare grijă de telefonul lui decât altul care nu are nimic de ascuns. Dacă ai acces la telefonul lui, este posibil să afli lucruri nebănuite.

loading...

Add comment