Radio Simplu

10 lucruri pe care o femeie le știe, dar nu i le va spune niciodată bărbatului ei

Femeile se exprimă mai bine decât bărbații, dar uneori ele nu pot transmite anumite lucruri pe care le așteaptă de la bărbați. Se așteaptă ca partenerii să fie atenți la aceste nevoi, dar nu vorbesc explicit despre aceste lucruri. Acest lucru nu se aplică tuturor femeilor, dar sunt cele mai des întâlnite lucruri pe care o femeie le dorește de la bărbatul ei și dorește ca el să își dea singur seama.

1. Fii mândru de mine!

Fiecare femeie vrea ca bărbatul ei să fie mândru de ea. Femeile doresc ca bărbații să le accepte așa cum sunt și că apreciază eforturile pe care femeia le pune în relație. O femeie nu poate spune cu voce tare, dar vrea ca bărbatul ei să se simtă mândru de ea.

2. Protejeză-mă!

Prin protecție, nu înseamnă protecție fizică sau financiară, ci protecție emoțională și spirituală. Femeile își doresc ca partenerii să le ajute când sunt cu moralul la pământ. Se așteaptă ca partenerii săi să fie conștienți de problemele care se produc în interiorul lor și să le protejeze dacă nu reușesc să se protejeze singure.

3.     Merit atenția ta!

Dacă sunteți într-o relație, amândoi vă depindeți unul de celălalt pentru bunăstarea mentală și emoțională. Și, prin urmare, este important să vă asigurați că vă faceți reciproc o prioritate.

4.    Vorbește cu mine!

Barbatii au dificultati de a se exprima in comparatie cu femeile. Dar comunicarea este cheia oricărei relații sănătoase și o femeie se așteaptă ca bărbatul ei să vorbească cu ea

5. Ajută-mă!

Femeile și, de asemenea, bărbații, nu pot face totul de unii singuri. Fie că este o sarcină simplă ca shoppingul, fie că trebuie adus copilul de la școală, atunci când cuplul acționează împreună, reușesc. Femeia nu va spune explicit că are nevoie de ajutorul bărbatului însă îl va aștepta. Bărbatul va trebui să fie atent și sa ajute cât de mult  poate.

6. Am nevoie de o pauză!

O femeie poate avea nevoie de ceva timp pentru ea. Ar putea dori să fie izolată pentru o vreme, pentru a-și așeza gândurile. Nu înseamnă că ea vrea să se despartă sau a început să-și urască soțul, poate pur și simplu să însemne că dorește să se reîncarce. Nu vorbește despre asta, dar dacă omul este atent, va înțelege nevoia și o va lăsa să se adune. Se va întoarce mai puternică și mai fericită odată ce și-a adunat gândurile.

7. Îndrumă când eu nu pot

O relație se bazează pe egalitate și majoritatea femeilor sunt mai mult decât capabile să aibă grijă de propriile nevoi. Ele sunt inteligente și independente, iar rolurile tradiționale ale partenerului ca lider nu se mai limitează la bărbați. Așa că o femeie ar conduce, ea ar fi în stare să-și asume responsabilitatea, dar ea are de asemenea nevoie de partenerul ei pentru a ști că nu poate întotdeauna să o facă. Și în acest moment are nevoie să intre și s-o ajute, ca și cum ar face-o pentru el.

8. Am nevoie de intimitate

Da, o femeie ar avea nevoie de intimitate. Fizică, mentală sau emoțională, intimitatea  contează. Ea ar face lucruri pentru a-i sugera nevoia de intimitate, dar rareori ar vorbi direct despre asta. Omul ei, prin urmare, trebuie să înțeleagă acest lucru și să aibă grijă de semnale, astfel încât atunci când are nevoie de intimitate, nici nu trebuie să vorbească despre asta.

9. Fii atent!

Într-o relație trebuie să fii atent la nevoile celuilalt. Gândiți-vă la ceea ce are nevoie partenerul dumneavostră, la ceea ce îi place, la ceea ce îi displace și la ceea ce îl motivează. O femeie nu face această nevoie explicită, dar are dreptate dacă se așteaptă ca partenerul ei să fie atent. Nu se așteaptă și el  la fel?

10. Acceptă-mi imperfecțiunile

O femeie are nevoie de acceptare de la bărbatul ei. știe că nu e perfectă și că are defecte, dar cine nu are? Cel mai important lucru este ca omul ei să-i accepte imperfecțiunile.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: