Radio Simplu

10 lucruri pe care le facem în secret aproape în fiecare zi

Din când în când, facem lucruri despre care stim că sunt ciudate sau poate chiar greșite, dar totuși continuăm să le facem. Înțelegem că nu este nimic greșit în a face aceste lucruri în mod secret, dar uneori  ar trebui să știm felul corect în care trebuie să le facem.

Când facem anumite lucruri iar și iar, devin o obișnuință. În majoritatea timpului nici nu îți dai seama că faci ceva care pare normal, dar de fapt este extrem de ciudat.

Realitatea acestei lumi este că ne judecă în funcție de ceea ce facem și cum facem acel lucru.

Iată o listă cu cele mai ciudate lucruri pe care le facem greșit și necesită o corecție:

1.Urmăritul pe internet

Este ușor să te uiți prin lista prietenilor tăi fără a le lăsa comentarii sau like-uri. Dacă vei da totuși un ”like” în mod accidental, asta sigur te va face să te simți ca naiba.

Să urmăreși pe cineva în mod ascuns pe internet este cât se poate de greșit. Este mai mult ca o hărțuire ascunsă. Acest tip de acțiune este considerată chiar o crimă cibernetică.

2.Dorința acerbă de a primi complimente pe rețelele de socializare

Potrivit doctorului Gwendolyn Seidan de la Psihologia Astăzi, atât narcisismul cât și obiectivitatea au fost asociate cu petrecera a cât mai mult timp pe rețelele de socializare.

3.Practicarea diferitelor poziții în fața oglinzii

Ai observat cum unii oameni au aceeași postură sau expresie facială în toate pozele? Ca și cum s-ar fi pregătit pentru acest moment. Hai să facem poze mai natural și firesc.

4.Discuții constante în fața oglinzii

Câteva mesaje inspiraționale pentru sufletul tău pare a fi ceva ok. Odată ce începi să ai diverse conversații, interminabile, este posibil să ai nevoie de ajutor specializat.

5.Să urinezi în duș

Cu câte 30 de feluri diferite de bacterii în urină, poți considera că faci duș în cei mai dezgustători germeni. Dușul nu trebuie să fie un substitut pentru toaletă.

6.Să îți cojești buzele

Asta se întâmplă fără ca măcar să ne dăm seama. Partea proastă este că doar le faci mai mult rău așa că ar trebui să  înveți să îți lași buzele în pace.

7.Porți aceleași haine iar și iar

Dacă nu faci prea multă activitate și vezi mereu oameni diferiți, asta ar trebui să fie ok. Păstrează totuși în minte, tu nu îți vei da seama când hainele miros sau nu urât.

8.Să te prefaci că ești ocupat doar pentru a nu răspunde la mesaje

Telefonul tău mobil este o unealtă specială pentru a evita conversațiile cu cei din jur.

9.Să iei cu tine gustări la teatru sau film

Unii oameni chiar iau cu ei mâncare de acasă atunci când merg la teatru sau la film. Este foarte greșit. Nimeni  nu vine cu o geantă imensă la film, decât dacă vrea să ia niște mâncare cu el.

10.Ești ocupat pentru că te uiți la filme

Cu toții am făcut asta măcar odată, dar când ne gândim la asta, ne dăm seama cât este de greșit.

 

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: