Radio Simplu

10 lucruri pe care le facem greșit în fiecare zi

Există multe lucruri în viață care ne ocupă mult mai mult timp decât ar trebuii și în același timp ne displac și ne enervează. Din fericire, în unele cazuri există căi de a evita toată această bătaie de cap.

Iată 10 lucruri pe care le facem greșit aproape în fiecare zi și de care nici măcar nu ne dăm seama:

 1. Coca-Cola la doză

Pune un pai prin gaura cheiței de unde se desface doza și astfel cutia ta de Cola nu va mai da pe din afară.

2. Cum să faci cele mai perfecte ouă ochiuri

Poți face un ou ochi perfect rotund fără a cumpăra vreo ustensilă specială sau gadget – tot ceea ce trebuie să faci este să tai un inel de ceapă, să îl așezi în tigaie și să desfaci în interiorul acestuia un ou.

3. Cum să îmbini firele

Pentru a te asigura că firele de prin casă sau de la adaptorul laptopului tău nu se vor încurca, înnoadă puțin firul acestuia în locul unde acestea două se conectează.

4. Cum să desfaci usturoiul

Pune cățeii de usturoi într-un borcan, înșurubează-i capacul și agită-l cât poți de mult. Imaginează-ți că ești un barman și că prepari cel mai delicios shake.

5. O manichiură perfctă

Pentru a obține o manichiură perfectă, aplicarea ojei trebuie să pornească de la baza unghiei, din mijloc spre părțile exterioare.

6. Răcirea rapidă a unei sticle

Pentru a răci o sticlă foarte rapid, tot ce trebuie să faci este să o înfășori în hârtie umedă și să o pui la congelator. Va fi rece în mai puțin de 15 minute.

7. Înnodarea șireturilor

Prima dată legati cele două șireturi unul cu celălalt, părțile rămase le ăndoiți de la mijloc și faceți o fundă. Această metodă a fost folosită de Ayana fieggen. Acum, șireturile tale nu se vor mai desface, doar dacă desigur, tu vrei acest lucru.

8. Înghețata senvish

Taie un tub de înghețată care încă are înghețată înăuntru si așează aceste rondele pe o parte a unui biscuite, iar peste aceasta, pune un alt biscuite. voila!

9. Desfacerea pachetelor din plastic

Plasticul dur poate fi foarte greu de deschis chiar și cu foarfece. Mai bine folosește un desfăcător de conserve și va fi cu mult mai ușor.

10. Hârtia igienică sau bideul

Folosirea bideului este mult mai igienică decât hârtia. Este, de asemenea, de folos celor care au avut o operație sub talie sau femeilor care tocmai au născut.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: