Radio Simplu

10 lucruri intime pe care ar trebui să le faci cu partenerul măcar o dată!

Datorită stilului de viață modern și aglomerat pe care îl duc, cuplurile abia mai au timp să petreacă împreună momente de neuitat, ca să nu mai vorbim de momente intime.

Nu este posibil să-ți iei vacanțe oricând vreți, pentru a putea merge în locuri romantice, fie pentru că finanțele sunt strânse, fie pentru că munca îți cere să fii în preajmă în orice moment.

Dar există câteva lucruri simple pe care cuplurile le pot face împreună și care vor restabili intimitatea relației. Inspirați-vă de mai jos!

1. Faceți un duș împreună

A face un duș împreună cu partenerul tău e ca și cum v-ați cunoaște corpurile din nou. Locurile în care îți place să fii stimulată, dar și punctele sale sensibile.

Ar putea fi un sentiment complet diferit de actul intim, care s-ar transforma într-o experiență uimitoare pentru ambii parteneri.

2. Aduceți alimentele în dormitor

Folosirea unor alimente afrodiziace sau a unui sirop de ciocolată pentru a face lucrurile mai interesante în dormitor este o tactică pe care o puteți aplica oricând.

Ar fi indicat să păstrați câteva prosoape sau șervețele la îndemână pentru când lucrurile vor începe să se murdărească. Cu toate acestea, va fi o experiență distractivă pentru amândoi, garantat.

3. Urmărește filme pentru adulți împreună cu partenerul tău

Nu e nimic rușinos în asta. În plus, ce altă modalitate mai bună de a-ți îmbogăți viața intima decât a urmări felul în care o fac profesioniștii?

Ai putea prelua câteva idei noi care ți-ar îmbunătăți fanteziile în cel mai scurt timp.

4. Bucurați-vă de o escapadă romantică

De preferat, mergi la plajă și bronzează-te cu partenerul tău. Undele romantice ale mării, împreună cu o pina colada, vor topi tot stresul și vă vor consolida relația.

5. Oferă-i partenerului un masaj

Nimic nu este mai atragator decât câteva lumânări de aromaterapie și un masaj liniștitor.

Dacă partenerul tău a avut o perioadă mai grea la locul de muncă, i-ai mai putea ușura tensiunea oferindu-i acest masaj liniștitor. De asemenea, puteți savura un pahar de vin împreună.

6. Gătiți masa împreună

Gătitul împreună necesită cooperare și comunicare, iar apoi vă puteți bucura de fructele muncii.

Dacă vrei să duci lucrurile la următorul nivel, încercați să vă bucurați de experiența gătitului dezbrăcați.

7. Cumpără lenjerie intimă împreună cu el

Poți oferi o notă mai „perversă” relației cu partenerul tău mergând la cumpărături de lenjerie intimă pentru tine. Tot ceea ce este din dantelă și are și curele din piele poate trezi sentimente senzuale în relația ta.

8. Răsfățați-vă cu jocuri de rol sau o partidă de dragoste mai „kinky”

Nu trebuie să ajungeți la BDSM, dar câteva cătușe simple și niște măști care să vă acopere ochii vor funcționa de minune pentru nivelul de începători.

9. Plănuiți să mergeți într-o excursie cu cortul

Lăsați deoparte toate gadget-urile și telefoanele mobile, și pur și simplu petrece un timp cu partenerul tău singuri într-o pădure. Aduceți niște ciocolată fierbinte și niște pături confortabile pentru a vă ține de cald, în timp ce priviți stelele.

10. Rezervă o cameră de hotel pentru o noapte

Nu ți-ar plăcea să fii răsfățată cu un room-service sau un mic dejun la pat?

Pentru că ești prea ocupată pentru a putea avea parte de o vacanță alături de partener în adevăratul sens al cuvântului, puteți face o excursie de un weekend la o mică stațiune din apropiere sau pur și simplu poți rezerva o noapte într-o cameră de hotel, astfel încât să-ți surprinzi partenerul.

Ar putea fi chiar și cu ocazia unei zile de naștere sau a unei aniversări. Cu siguranță celălalt va aprecia gestul.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: