Radio Simplu

10 greșeli pe care bărbații le fac în dormitor

Dacă există un lucru adevărat pe lumea asta, acela este că bărbații fac pe ”proștii” atunci când fac ceva nepotrivit în dormitor.

Fie că încearcă  să impresioneze sau pur și simplu se pierd în moment și fac un lucru absolut prostesc, toate aceste stuații sunt un mare NU atunci când vine vorba de felul cum ar trebuii să se desfășoare lucrurile în pat.

Iată 10 lucruri pe care mulți bărbați le fac greșit în dormitor:

1 Fac fețe ciudate

Este adevărat că nu pot controla asta. Ești în acel moment, ești dezbrăcat, ești cuea în dormitor, este destul de dificil să te controlezi. Încearcă totuși să te aduni atunci când actul are loc.

Dacă sunteți chiar îndrăgostiți, s-ar putea să creadă totuși că acele fețe pe care le faci sunt de fapt druguțe.

2. Vrei să faceți asta în trei

Chiar și într-o relație foarte stabilă, acest fel de propunere trebuie făcută cu foarte mare grijă și tact. Nu este pur și simplu un tip de propunere în care te poți avânta oricând fără să te gândești înainte.

Odată ce te avânți în așa ceva, este cam greu să îți mai retragi cuvintele. Ea se va uita la tine diferit de acum încolo. Al doilea motiv este că cel mai probabil ea va spune NU.

Acestea fiind spuse, gândește-te de două ori înainte să propui așa ceva.

3. Întrebi constant cum se simte

Normal ar fi să îți dai seama dacă faci ceea ce trebuie sau nu. Acest tip de întrebări nu sunt tocmai greșite deoarece arată o oarecare grijă față de cum se simte ea și dacă se bucură de moment.

Cu toate astea, trebuie să fiți implicați într-un act intuitiv și nu unul interogativ. Cel mai bine ar fi să lași întrebările pentru alt moment, atunci când nu faceți asta.

4. Plânsul

Deși sună prostesc, unii tipi sunt chiar sensibili și dacă acea conjunctură le aduce înapoi gândurile despre vreo iubire pierdută, se emoționează și ei bine…plâng. Pentru numele lui Dumnezeu, nu face asta niciodată!

5. Mușcaturile

Există două tipuri de mușcături atunci când te afli ântr-un asemena moment. Există acel tip de mușcături care arată cât de incitat și plin de pasiune ești și există un alt tip de mușcături, acela care rănște cealaltă persoană.

Cel mai bun lucru este să nu faci asta deloc.

6. Să propui cele mai ciudate poziții

Este în regulă să ai fel și fel de vantezi pe care îți dorești să le încerci cât mai curând dar nu trebuie să îți obligi partenera să experimenteze fel și fel de poziții, care mai de care mai ciudate.

Nimeni nu spune că trebuie să fii un plicticos, dar cunoaște limitele și încearca sa nu depășești acea graniță între permis și nepermis.

7. Să o întrebi dacă a terminat

Am înțeles că încerci să pari cât mai preocupat cu ceea ce se întâmplă cu ea, dar acest tip de întrebare doar te va face să pari ca și cum nu știi ce se petrece sau ce faci de fapt acolo.

Încearcă să îi arăți că ai totuși habar de ceea ce faci. Știm că  ești curios și că îți dorești să știi că faci o treabă super bună, dar încearcă să nu pui această  întrebare, ok?

8. Vorbele urâte foarte bizare

Nu știu de unde a venit acest trend, dar vorbele urâte nu sunt în niciun caz incitante sau plăcute. Nu cred că vrei să strici momentul și să pari a fi un complet idiot.

9. Să dureze prea puțin

Acesta este un aspect cât se poate de sensibil și aproape orice băiat a trecut prin așa ceva. Te va face să te simți prost și nici ea nu va fi prea fericită. Dintre toate lucrurile pe care ai putea să le faci greșit, acesta este cel mai rău.

Nu doar pentru că nu întrunești așteptările partenerei, dar și atmosfera ciudată care are loc atunci când actul este încheiat.

10. Să o compari cu altcineva

Asta este o greșeeală imensă. dacă faci așa ceva mai că nici nu meriți să fii ajutat. Nu vrea să audă despre ce fac celelalte femei. Așadar, sub nici o împrejurare nu discuta despre o altă femeie atunci când sunteți în dormitor.

loading...

Add comment