Radio Simplu

10 lucruri făcute de femei pe care orice bărbat le observă

Dacă vei da peste cap un întreg șifonier doar pentru a te pregăti să arăți minunat la întâlnirea cu el, toate fetele au făcut asta deja. Bărbații nu sunt orbi și sigur au observat micile lucruri pe care le faci pentru ei.

Acestea fiind spuse, dacă vrei să te remarci în ochii unui bărbat, ar trebui să arunci o privire peste această listă:

 1. Felul cum te joci cu copiii

Fiind în preajma copiilor, este un lucru care scoate la iveală atitudinea maternă a unei femei. Partenerul tău va observa cu siguranță felul cum te comporți atunci când ești înconjurată de copii și cât de mult îți place acest lucru.

Acest lucru le induce ideea de cum va arăta viitorul cu tine dacă veți întemeia o familie împreună.

2. Înfățișarea ta de dimineață

Deși bărbaților le place atunci când te pregătești pentru ei, le va place la fel de mult si felul cum arăți dimineața fără a aavea nici un strop de machiaj.

Frumusețea naturală mereu a atras privirile bărbaților.

3. Îi îmbraci hainele

Nimic nu este mai sexi decât o femeie care poară hainele iubitului ei. Bărbații mereu vor observa că le-ai îmbrăcat tricoul sau cămașa și faptul că arăți ultra adorabil în ele.

4. Ai început să te uiți la competițiile sportive doar pentru a vorbi cu el

Dacă ai început să ai un interes în competițiile de fotbal sau cele de tenis, a observat sigur asta. Îl va face să creadă că ai noi hobby-uri doar pentru a-i arăta că îți pasă.

5. Ești geloasă pe acea fată

Semnele de gelozie sunt considerate atrăgătoare pentru cei mai mulți dintre bărbați. Doar genul acela de gelozie copilărească, nu cea suspicioasă și nebunească.

6. Felul cum dormi

Dacă salivezi prin tot patul poae fi extrem de neplăcut dar dacă faci asta într-o manieră drăguță, atunci când ești extrem de obosită nu poate fi atât de rău.

7. Îți este frică să o întâlnești pe mama lui

Este perfect ok să fii speriată de mama iubitului tău în timpul primei întâlniri cu aceasta. Este un lucru cât se poate de normal iar bărbații consideră asta ca fiin drăguț.

8. Te pregătești pentru el

Nu, așta nu înseamnă că trebuie să îți petreci ore întregi pentru a fi gata. Să porți ceva drăguț și să ai un machiaj fresh care să te facă să pari drăguță poate fi cel mai potrivit lucru pentru a-l impresiona.

9. Te bucuri să îi cunoști prietenii

Orice bărbat își dorește ca partenera lui să se integreze în grupul lui de prieteni. Poate fi vorba de o noapte rezevată jocurilor video sau o cină obișnuită, dar va observa cu siguranță felul cum interacționezi cu prietenii lui.

10. Ești sigură pe tine

Mărbații valorifică o femeie care este capabilă să gândească de una singură și să își ia propriile decizii. Deși ești iubita lui, acesta va dori ca tu să îți iei propriile decizi și să nu depinzi mereu de ceea ce spune el.

loading...

Add comment