Radio Simplu

10 lucruri ciudate pe care le fac toate femeile imediat ce află că sunt însărcinate

Sarcinile sunt destul de ciudate, nu-i așa? Dacă stai să te gândești, pur și simplu o altă ființă crește în tine și te afectează în mod pozitiv și negativ prin intermediul a diferitelor moduri specifice. Așa că nu este de mirare că unele femei sunt foarte influențate de această schimbare în ceea ce le privește.

 

Dacă ești atent, vei observa că femeile însărcinate fac unele dintre cele mai ciudate lucruri pe care ai putea să ți le imaginezi, chiar dacă o fac intenționat sau nu. 9 luni reprezintă o perioadă destul de lungă, așa că acum ai oportunitatea de a descoperi ce personalitate interesantă ai.

 

Dacă și tu ești însărcinată, ei bine, atunci ar trebui să te obișnuiești deja cu ideea că ești pe cale să faci niște lucruri destul de ciudate, dar stai fără grijă căci nu ești singura. Oamenii te vor înțelege oricum deoarece ai una dintre cele mai bune scuze care îți poate justifica atitudinea.

 

Dacă și tu ești curioasă, ei bine doar uită-te pe lista de mai jos și dacă încă nu te regăsești, doar pregătește-te pentru ceea ce va urma deoarece toate femeile însărcinate trec prin aceste stagii ciudate,

 

1. Faci o poză testului tău de sarcină și o trimiți prin mesaj cuiva – dar serios acum, cine vrea să vadă un dispozitiv peste care tu tocmai ai urinat? Îți spun eu, nimeni, este suficient doar să dai vestea cea mare!

 

2. Mai apoi găsești un loc potrivit în care să îl depozitezi pentru totdeauna – gândește-te la faptul că peste câteva decenii vei scormoni în cutiile adunate de-a lungul anilor și vei descoperi un băț de plastic care miroase a urină…

 

3. Încerci să păstrezi secretul sarcinii, dar nu reușești – oh, deodată ai renunțat să mai bei alcool și ți-ai cumpărat propria cafea decafeinizată pentru acasă în caz că nu ai. Nimeni nu va bănui nimic, sigur că da!

 

4. Începi să dai vina pe bebeluș pentru aproape orice – ascultă-mă, chiar dacă ai o mică comoară care se dezvoltă în tine, asta nu înseamnă că IQ-ul tău trebuie să scadă cu 37 de puncte. Chiar dacă uiți de aproape orice altceva, totuși nu ai uitat să îmi spui că bebelușul tău are acum mărimea unei piersici!

 

5. Folosești sarcina pe post de scuză pentru a nu face nimic – nu, doar pentru că ești însărcinată de două minute nu înseamnă că ar trebui să spăl eu vasele pentru tine. Și nu, nu mă gândesc la copilul tău pentru că asta nu îl afectează cu nimic dacă o faci.

 

6. Poți să juri că bebelușul seamănă cu cineva din familia ta doar dacă te uiți la ecografie – are ochii tăi? Hei, mai întâi gândește-te că doctorii nici măcar nu ți-au spus genul lui încă, așa că nici tu nu ai cum să îți dai seama dacă el are ochii tăi sau ai altcuiva.

 

7. Cumperi toate cărțile posibile legate de creșterea bebelușilor – ce mai contează că poate unele dintre ele se contrazic automat? Cel mai important este să le citești din scoarță în scoarță chiar dacă probabil ai uitat imediat tot ceea ce scrie în ele.

 

8. Dacă tu le citești, și partenerul tău trebuie să facă la fel – ce mai contează că el nu trebuie să împingă afară un copil din el, trebuie să te asiguri că amândoi vă aflați la același nivel de nevroză și stare continuu alarmantă.

 

9. Devii o plângăcioasă imediat ce vezi ceva legat de sarcină – chiar și reclamele de la televizor despre bebeluși ajung să te impresioneze atât de mult încât îți dau lacrimile. Nici nu tu îți poți explica toate aceste stări ciudate!

 

10. Fiecare nume pe care îl auzi se adaugă la lista ta – se întâmplă doar atunci când dai peste cineva enervant sau auzi un nume pe care îl strigă o mamă enervantă în parc să îți dai seama că pur și simplu nu poți folosi acel nume pentru copilul tău.

loading...

Add comment