Radio Simplu

10 greșeli pe care bărbații le fac în dormitor, conform femeilor

Bărbaților le place să creadă că ei sunt armăsarii supremi și că tot ceea ce fac este perfect, cu toate că de multe ori apar greșeli din partea lor când vine vorba despre dormitor. Femeile le pot semnala aceste greșeli, însă ei nu doresc să recunoască faptul că ele au dreptate.

 

De multe ori, femeile sunt învinovățite din cauza faptului că sunt complicate și foarte greu de înțeles, dar bărbații urăsc să accepte faptul că ei uneori nu sunt capabili să își satisfacă partenera și din cauza acestui lucru apar numeroase probleme în viața de cuplu.

 

Nu există o metodă mai bună de a-ți corecta defectele decât prin a învăța din greșelile altor persoane; de aceea, am decis să creăm această listă care să îți explice care sunt greșelile principale pe care le faci în pat, conform spuselor femeilor supuse acestui mic test.

 

1. Când te grăbești

Femeile pur și simplu urăsc acele momente în care partenerii lor se grăbesc în dormitor. Ele cu siguranță adoră nerăbdarea lor, însă de multe ori este frustrant că ei nu le pot înțelege nevoile.

 

2. Când nu scoți niciun sunet

Celor mai multe femei le place atunci când partenerii lor sunt gălăgioși în dormitor, așa cum și lor le place ca femeile să geamă de plăcere. Nu te sfii să faci asta deoarece partenera ta se va simți minunat văzându-te așa.

 

3. Aptitudinile nu prea bune de scoatere a hainelor

O femei urăște atunci când partenerul ei nu știe să creeze atmosfera specifică sau are aptitudini nu prea dezvoltate. Chiar dacă unele piese vestimentare ale femeilor necesită mai multă pricepere pentru a fi scoase, ar trebui să știi cum să o faci.

 

4. Când tu termini, dar ea nu

De cele mai multe ori, bărbații consideră că dacă ei termină actul amoros și femeile trec ajung la orgasm, dar acesta nu este cazul de foarte multe ori, după cum probabil că știi deja.

 

5. Când nu asculți

Este foarte important să fii atent și să asculți ceea ce partenera ta îți spune când vine vorba despre mersul armonios al lucrurilor în dormitor. Nu uita să asculți și dorințele ei, așa cum face și ea cu tine.

 

6. Zonele erogene

De foarte multe ori se întâmplă ca bărbații să nu cunoască cu exactitate corpul femeilor. Este vital să afli și să îți dai seama care sunt zonele ei erogene pentru a o putea satisface complet.

 

7. Nu ai aptitudini când vine vorba despre sărut

Fiecare bărbat din lumea aceasta ar trebui să știe cum să sărute o femeie. Dacă tu nu te pricep foarte bine la asta, cu siguranță că ea nu va mai fi atrasă de tine și va avea dubii în privința ta.

 

8. Îi impui ce să îi placă și ce nu

Niciunei femei nu îi place un bărbat care să îi impună ceea ce ar trebui conform lui să îi placă și ce nu. Poate că unele poziții sunt perfecte pentru tine, dar nu la fel de comode pentru ea, așa că nu o forța să le adopte.

 

9. Părțile intime unui bărbat sunt diferite de cele ale unei femei

Corpurile femeilor și ale bărbaților, așa cum știai deja sunt foarte diferite și nu reacționează la fel. Fiecare are altfel de nevoi și ele trebuie tratate diferit deoarece altfel nu vă veți simți confortabil niciunul dintre voi.

 

10. Când vrei să încerci prea multe lucruri deodată

Da, femeile chiar au o parte aventuroasă ascunsă în adâncul sufletului și minții lor, dar atunci când un bărbat cere prea mult, este posibil ca la un moment dat să fie refuzat. Nu forța lucrurile pe parcursul relației.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: