Radio Simplu

10 cele mai bune locuri pentru a face amor în public

Vrei să condimentezi puțin lucrurile? Dormitoarele sunt un loc potrivit și foarte comod pentru tot felul de lucruri kinky și amuzante. La urma urmei, dormitoarele sunt un spațiu deschis, suficient de larg și care oferă o oarecare intimitate.

Vorbind ca un explorator, există anumite locuri care fac amorul să devină mai incendiar. Iată 10 cele mai bune locuri pentru a face asta în public sau privat care îți vor fi de ajutor atunci când ești în pană de idei și cauți niște locații distractive pentru tine și partenerul tău:

 1. Mașina

Da, este o locație cât de cât clasică, dar există și un motiv pentru care este atât de răspândită. Oferă suficentă intimitate și suficient spațiu pentru o partidă rapidă. Sunt și o mulțime de poziții pe care le poți încerca în mașină. Pentru cei exibiționiști cărora le place să fie priviți sau celor care le place adrenalina din cauza riscului de a fi prinși, mașina este un loc pe care chiar trebuie să îl încerce.

2. Dușul

În ciuda faptului că vă veți uda mai mult decât este cazul, dușul sau cada pot fi niște locuri incredibile . Este plăcur, curat dar și murdar, amuzant în același timp.

3. Pădurea

Uneori, ești în căutarea unei locații pentru a face dragoste în public și unde te poți simții și în largul tău. Aerul proaspăt, o priveliște frumoasă cu copaci și flerul exibiționist de a face asta în mijlocul naturii te va incita și va face din asta o experiență foarte plăcută.

4. Într-un motel sărăcăcios

Ai observat vreodată cât de taboo pot părea unele camere de motel? Unele par a fi făcute fix pentru așa ceva – știu și ei asta. Oricine intră acolo știe ce se întâmplă.

5. Într-un hotel de lux

Tot ceea ce este luxos  este și plăcut, iar un hotel de cinci stele te va face să crezi că ești în al nouălea cer. Este de asemenea o cale bună pentru a deveni romantici într-un mod clasic.

6. O alee întunecată

Să faci dragoste în acest loc public este riscant din anumite motive și te va face să te simți precum un adolescent sălbatic. Nimic nu este mai îndrăzneț de atât și dacă ești un exibiționist, acest lucru se poate sfârși foarte bine. Dacă alegi această obțiune, asigură-te că ești suficient de inteligent și să nu te întâlnești cu ploiția. Aceste lucruri sunt interzise!

7. Pe scări

Poate ți se pare amuzant dar amorul pe scări este minunat. Diferența de înălțime te ajută să experimentezi o mulțime de poziții diferite.  Asigără-te că faci asta unde trebuie și neapărat cu partenerul tău.

8. La o petrecere

Acesta este unul dintre acele locuri care îți stârnesc o mulțime de idei, depinzând de persoana cu care ești și grupul de care ești înconjurat. Dacă ești la o petrecere de unde te poți furișa fără să te vadă cineva este  perfect. Dacă însă nu îi cunoști pe cei de acolo iar reputația ta poate fi distrusă în acest mod, ar fi bine să te gândești de două ori.

9. Într-un club de strip

Este fără doar și poate un must-try. Măcar odată în viață trebuie să încerci acest loc.

10. Într-o spălătorie

Mașinile de spălat pot emana niște vibrații foarte benefice chiar. Zic doar!

loading...

Add comment

%d bloggers like this: