Radio Simplu

10 articole vestimentare de care trebuie să te ferești

De vreme ce toamna este deja aici și iarna se apropie în curând,este timpul să scapi de lucrurile din garderoba ta care au fost purtate de prea multe ori. Această listă conține 10 articole pe care ar trebui să eviți să le porți în zilele în care vrei într-adevăr să arăți cel mai bine.

1.Colnții
Haideți fetelor.Stiu că puteți mai mult de atât.La început au fost inovatori. Porți atât pijamale cât și o pereche de blugi,ambele în același timp. Dar îți poți da seama de la o milă depărtare de o perechie falsă de denim cu o linie trasă pe fermuar și buzunare. Fii mai bine de atât și pune pe tine o pereche de pantaloni.

haine
2.UGG-urile
Voi apăra această afirmație până în ziua în care voi muri:NU SUNTEȚI LA MODĂ daca purtați aceste monstruozități.Încă din 2006 au fost o idee rea și cu siguranță nu sunt o idee bună acum,mai ales când îi porți cu pantaloni scurți.

3.Gențile Longchamp
Pentru acelea dintre voi care cred ca nailonul este un material super-chic,îmi pare rău să vă spun că nu este așa.Înțeleg că în aceste durabile genți cară-tot intră tot ce ai nevoie pentru o zi de școală,dar mult prea multe fete se plimbă cu un Longchamp într-o mână și un latte slab în cealală mână.

4.Orice cu tiv asimetric
La început a fost cool,dar Billy Ray Cyrus a modei trebuie să se oprească.Nu pot nici măcar să merg să-mi cumpăr o rochie  fără să văd cel puțin cinci dintre aceste “rochii mullet” pe rafturi.Ori optezi pentru o lungime de cockteil,ori o rochie lunga,nimic între.

5.Stive de brățări ale prieteniei
Ești cumva o școlăriță la o plictisitoare tabără de vară?Nu?Da,așa mă gândeam și eu.Acele brățări curcubeu sunt adolescentine și ar trebui să nu îți mai distrugi ținutele purându-le. Ce zici dacă încerci un ceas sau o manșetă pentru încheietură.

6.Pantofii Sperry
Sunt vinovata ca dețin asa ceva,dar e timpul să arunc perechia aia ponosită.În primul rând că sunt pantofi de bărbat.Deci daca vrei să te îmbraci ca iubitul tău atunci n-ai decât.

7.Rochiile tip bandaj
Vreau să port exact același lucru ca și celelalte fete de la petrecere-a spus nici o fata la modă vreodată. Rochiile tip bandaj au devenit uniforma tuturor petrecerilor. Nu este nimic unic la ele,arata pur și simplu ca un bandaj inmuiat în colorant dintr-o trusa de prim ajutor pe care ai decis să îl înfășori în jurul tău. Da,ne accentuează formele,dar multe dintre ele pot accentua forme care nu trebuie acentuate.

8.Pantalonii de trening cu inscripții pe spate
Toata lumea a avut acești pantaloni de trening neon în liceu inscripționați cu cuvintele “PINK” sau “JUICY” pe partea din spate. Cuvintele cheie din această propozitie au fost:liceu. Doamnelor,suntem practic cu un pas înaintea lumii profesionale,e timpul să renunțăm și să aruncăm garderoba de pe vremea când încă depindeam de mamele noastre.

9.Jachetele North Flace
Există un timp și un loc pentru toate,dar aceste jachete nu ar trebui să faca parte din repertoriul tău de zi cu zi. Orice ținută,indiferent de cât de chic este,devine imediat demodată atunci când vă alegeți o astfel de jachetă ca îmbrăcăminte exterioară. Există atât de multe alte opțiuni ,cum ar fi jachetele de piele,paltoanele,jachetele de blug sau practic orice altceva. Păstrează această jachetă pentru atunci când faci jogging.

10.Sneakerșii
Vă rog,vă rog opriți asta! Vestimentația sport și platformele pur si simplu nu se amestecă. Când vreodată stai să alergi ture într-un bar?  Niciodată. Stiu că ai impresia că arăți ca o fată rea atunci când porți chestiile alea,dar din nefericire nu este așa.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: