Radio Simplu

10 articole vestimentare care îți pun în pericol sănătatea

Unele articole vestimentare sunt foarte periculoase și îți pot pune sănătatea în pericol. Pot provoca dureri de spate, de umeri și de picioare, iar femeile pot renunța cu siguranță la unele dintre ele:

1.Blugii skinny

Acești pantaloni extrem de mulați restricționează circulația adecvată a sângelui. Pe termen lung asta duce la dilatarea vaselor de sânge. Împiedică digestia și pot cauza dureri în zonele intime.

Așadar, data viitoare gândește-te de două ori înainte de a te îndrepta către raionul cu acest tip de pantaloni. Gândește-te la efectele nocive pe care aceștia le au împotriva sănătății tale.

2.Tocurie înalte

V-ați întrebat vreodată de ce femeile suferă de mai multe probleme legate de picioare în comparație cu bărbații? Ei bine, este din cauza tocurilor! Toate tocurile cauzează dureri de spate la termen lung.

Rănesc piciorul și provoacă dureri articulare, artrită și inflamarea gleznelor. Tocurile foarte înalte și ascuțite sunt cele mai dăunătoare și ești mult mai predispusă la accidente din cauza lor.

3.Lenjeria intim de tip tanga

Pot provoca infecții vaginale , iritații și hemoroizi. Nu folosi acest tip de lenjerie foarte des și alege o perechie din 100% bumbac pentru a lăsa pielea să respire. Cel mai bine ar fi să porți o pereche de boxeri.

4.Bijuteriile foarte greoaie

Colierele și cerceii care cântăresc atât de mult încât vei avea probleme să îți ridici capul, sunt nocive pentru sănătatea ta. Purtarea acestor coliere poate cauza dureri de gât iar cerceii prea grei îți pot deteriora lobul urechii, lucru care se mai poate îndrepta doar prin operație.

Alege niște cercei ușori, coliere și alte accesorii care să îți îmbunătățească imaginea fără a cauza durere.

5.Cravata

Cravatele pe care toți bărbații le poartă, pot împiedica circulația adecvată a sângelui, punând presiune asupra ochilor, lucru care duce mai târziu la dureri de cap și de muschi în zona spatelui și a umerilor. O situație deloc relaxantă.

Așadar, când îți vei cumpăra un tricou nou, alege o mărime nici prea mică, nici prea mare.

6.Sutienul ales greșit

De fiecare dată când vrei să îți cumperi un sutien, probează-l la magazin și asigură-te că este mărimea ta. Asigură-te că îți menține bustul, altfel te vei alege cu o durere de spate și de umeri.

7.Papucii de plajă sau șlapii

Papucii de plajă au o talpă foarte subțire care nu poate susține greutatea ta corporală. De aceea, acest tip de încălțăminte îți va cauza dureri de spate. Este foarte probabil să îți lovești  picioarele și să te alegi cu o infecție.

8.Body-ul pentru subțierea taliei

Evită acest articol vestimentar! Dacă este prea strâmt îți va cauza probleme de respirație. În plus, aceste materiale strâmte pot îngreuna circulația sângelui și pot cauza dureri musculare.

Alege ceva confecționat din Lycra, astfel încât să poți respira în voie.

9.Gențile prea mari

Femeile au tendința să pună în geanta lor orice lucru mic la care s-ar putea gândi. Așadar ele aleg gențile mult prea mari. Punând atât de multă greutate doar pe un umăr înseamnă durere în braț și posibile întinderi musculare.

Scurtează lista lucrurilor indispensabile și alege o geantă de o dimensiune mai mică.

10.Fustele tip creion

Fustele tip creion sunt foarte strâmte și sunt o potențială cauză de accidente deoarece picioarele tale nu au suficient spațiu în timpul mersului. Acest articol poate cauza malformații ale genunchilor.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: