Radio Simplu

10 alimente care îți vor îmbunătăți libidoul și te vor face să ai chef de amor

Conform nutriționiștilor, ceea ce mâncăm ne poate face să avem sau să nu avem chef să facem amor, așa că dacă facem unele alegeri simple sau adăugăm anumite alimente în dieta noastră vom reuși să ne condimentăm viața amoroasă.

 

Există anumite produse specifice care reușesc să ne mărească libidoul și care să ne facă să râvnim după plăcerile carnale. Poate că asta ți se pare o glumă, însă este dovedit științific că de fapt aceste lucruri chiar sunt adevărate.

 

Citește și tu mai jos despre acest alimente de care am menționat și cum te pot ajuta ele să îți îmbunătățești viața amoroasă. Lista de mai jos conține doar câteva dintre acest produse, însă fii sigur că ele au efectul scontat.

 

1. Ciocolata neagră

Ciocolata neagră mărește nivelurile de serotonină și dopamină din creier, făcându-ne să fim fericiți și astfel să avem chef de amor. Ciocolata de asemenea conține feniletilamină, un compus care se pare că apare în momentele în care facem dragoste.

 

Ținând cont de faptul că stresul poate fi cu siguranță legat de dorința de a face amor, doar câteva cubulețe de ciocolată pe zi te vor face ăs ai o stare mult mai bună.

 

2. Alunele și nucile

Aceste produse care ne oferă foarte multă energie au capacitatea de a împiedica apariția impotenței la bărbați. Alunele, nucile, arahidele și toate celelalte din această familie reprezintă alimentele de bază în producția normală și sănătoasă de hormoni la bărbați.

 

3. Usturoiul

Acesta este un factor de obicei negativ când vine vorba despre intimitate din cauza mirosului său, dar el conține niveluri ridicate de alicină; el îmbunătățește circulația sângelui, lucru ce împiedică disfuncția erectilă la bărbați.

 

4. Broccoli și țelină

Aceste frumuseții verzi pot face minuni când vine vorba despre timpul petrecut în dormitor. Ele ajută la îndepărtarea estrogenului în exces și măresc nivelurile de testosteron. Spre exemplu, țelina conține un hormon fără miros care este eliminat prin transpirație și care ajută la excitare.

 

5. Ghimbirul

Dacă îți plac mâncărurile la fel ca și partenerii și anume dulci și picante, atunci ești norocos. Ghimbirul este un alt produs care îți poate îmbunătăți viața amoroasă deoarece ajută la circulația sângelui și la sănătatea arterelor.

 

6. Sucul de rodie

Un studiu recent a dovedit faptul că sucul de rodii are un efect pozitiv asupra disfuncției erectile. Rodiile sunt legate de antioxidanții care ajută la circulația sângelui; nu uita să adaugi și niște apă în sucul de rodii deoarece el conține destul de mult zahăr.

 

7. Pepenele

Pepenele are chiar mai mult licopen decât roșiile, iar licopenul este rivalul natural al pastilei de Viagra în ceea ce privește capacitatea lui de a relaxa vasele de sânge și a îmbunătăți circulația sângelui în anumite zone ale corpului.

 

8. Cafeaua

Se pare că toate întâlnirile pe care le ai la Starbucks ar putea duce la ceva mai concret deoarece cafeaua este unul dintre cele mai bun produse când vine vorba despre creșterea libidoului. Ea conține un stimulent care s-a dovedit a face femeile să aibă chef de amor.

 

9. Ardeii iuți

Cu cât sunt mai iuți, cu atât mai bine. Ardeii iuți îți îmbunătățesc metabolismul și îți stimulează endorfinele, făcându-te să transpiri, buzele să ți se mărească și inima să îți bată mai cu putere. Acest lucru face ca sângele să ajungă în toate locurile în care trebuie când vine vorba despre amor.

 

10. Ceaiul verde

Secretul unei nopți picante începe cu o ceașcă de ceai verde fierbinte. El este bogat în catehine care sunt capabile să te scape de grăsimea abdominală și să îmbunătățească funcția ficatului, transformând totul în energie care apoi este consumată în actul amoros.

loading...

Add comment