Radio Simplu

Jocurile video care au UCIS OAMENI

Moartea este cea mai comună întâmplare în timpul unui joc video. Jucătorii ucid mulți monștri și cuceresc galaxii. Într-un joc video orice este posibil și acceptat. Dar uneori, jocurile video devin cauzele morților unor oameni reali în lumea reală. De multe ori auzim despre despărțiri, lipsa unei vieți sociale, obsesiii din cauza jocurile video.

Ele sunt amuzante, dar trebuie să aibă o limită. Când un joc pune stăpânire pe viața cuiva sau când cineva leagă jocul video cu lumea reală, acest lucru poate deveni periculos. Am făcut pentru tine o listă cu cele mai periculoase jocuri.

BALENA ALBASTRA
Poate ai auzit despre acest joc pentru că a cauzat zeci de morți în toată lumea. Jocul are 50 de pași, tu nu mai exiști, de aceea se referă la un joc despre siuncidere. După teminarea tuturor pașilor jucătorul trebuie să-și facă niște semne pe mână iar ultimul pas este sinuciderea.

MICROSOFT XBOX GHOST RECON
În 2008 un bărbat pe nume Tyron Spellman și-au ucis fiica în vărsta de 17 luni după ce aceasta a tras un fir din xbox în timp ce tatăl ei juca Ghost Recon. Tyron era obsedat de joc. Petrecea cam 7 ore în fața calculatorului. A fost condamnat la închisoare.

DOTA
În februarie 2014 un băiețel de 11 ani din Filipine a fost înjunghiat de către prietenul lui de 16 ani. Victima avea peste 40 de urme de cuțit pentru că a spart contul baiatului de 16 ani.

BERZEK
Încă din primul an de la lansare acest joc a cauzat o moarte. Un baiat, Peter Bukowski, a murit după ce a jucat încontinuu mai multe ore. Baiatul a făcut stop cardiac.

EVERQUEST
În 2001 un băiat pe nume Shawn s-a sinucis, împușcându-se. Jocul rula pe calculatorul lui, motiv pentru care mama lui dă vina pe jocul respectiv pentru moartea baiatului ei.

HALO 3
Un baiat pe care-l chema Chris Staniforth, a murit din cauza unui cheag de sânge din piciorul lui. Despre Chris se știe că juca ore întregi și a murit pentru că depășise 12 ore.

GRAND THEFT AUTO VICE CITY
În 20013 Devin Moore a jucat în lumea reală GRAND TEFT. A mers până la omorârea a doi polițiști din Alabama după ce aceștia l-au prins cum fura o mașină.

FARMVILLE
Ei bine, aceasta este una dintre cele mai șocante morți. O mamă și-a ucis copilul după ce acesta a întrerupt-o din joc. În timpul sesiunii copilașul a început să plângă și devenind nervoasă, femeia l-a lovit în cap.

MANHUNTMURDER
Un băiat de 17 ani și-a omorât prietenul de 17 ani cu un ciocan. Criminalul afirma că și-a ucis victima în stilul jocului.

INGREES
Frank Maxwell a murit în timpul unei misiuni din timpul nopții. El s-a înecat în Poolbeg la 2.30. A ajuns acolo ca sa-și închie misiunea.

POKEMON GO
Un băiețel a fost împușcat în timp ce încerca să intre într-o casă ca să prindă unul dintre animalele virtuale.

WORLD OF WARCRAFT
O femeie a fost preocupată să-și hrănească bbelușul din joc, uitând de cel din viața reală. Acesta a murit din cauza malnutriției.

GRAND THEFT AUTO IV
Jocul a făcut multe victime. Una dintre acestea a avut loc în Lousiana. Un băiat și-a ucis bunica. Era obsedat de joc și i-a aplicat regulile în viața reală.

THE LEGEND OF MIR 3
Un băiat și-a înjunghiat prietenul când a aflat că acela a vândut câștigul lor din joc.

PIRUS ONLINE
Un cuplu și-a neglijat bebelușul pentru că erau concentrați la joc. Acesta a murit de foame.

Add comment