Radio Simplu

Iată câteva trucuri de frumusețe care să te protejeze de problemele zilnice – corpul tău îți va mulțumi dacă vei face asta

S-ar putea să te  îngrijorezi zilnic din cauza părului în creștere, pielea și multe altele. Trebuie să ai grijă de pielea ta și să elimini pielea moartă de pe față, de aceea îți vom prezenta câteva tehnici pentru obținerea celor mai bune rezultate.

 

1. Spală-te pe față

Spălarea este cel mai important lucru pe care ar trebui să îl ai în minte. Ar trebui să îți speli fața de patru ori pe zi cu un produs de curățare ușor deoarece unul cremos îți poate lăsa pielea grasă. Spălarea feței te va ajuta să îndepărtezi ușor pielea moale și moartă. În plus, îți va menține fața netedă și catifelată.

 

2. Pune-ți ulei în păr

Deoarece ai nevoie de mâncare pentru a putea trăi, în mod similar, părul tău are nevoie de ulei pentru a se hrăni; uleiul este ca o hrană pentru părul tău. Trebuie să-ți pui ulei în păr cel puțin cu o oră înainte de a te spăla.

Acest ulei te va ajuta să îți păstrezi părul hidratat. După șamponare, trebuie să îți pui balsam în păr de două ori pe săptămână pentru a te asigura că îți cureți corect părul.

 

3. Răsfață-ți fața cu măști

Măștile de casa sunt cele mai bune remedii pentru fața ta. Poți face o astfel de mască prin amestecarea iaurtului, a pudrei de lemn de santal, a sucului de roșii și a gelului de aloe vera în cantitatea potrivită. Toate aceste lucruri ne ajută să ne păstrăm fața sănătoasă și curată. De asemenea, oferă strălucirea pielii noastre.

 

4. Pregătește-te atunci când ieși afară

Când ieși afară, o problemă majoră cu care te vei confrunta este acțiunea directă a luminii soarelui care îți deshidratează pielea. Cea mai bună metodă de a-ți menține fața hidratată este prin folosirea unui balsam de buze, a unui agent de protecție solară și a șervețelelor umede.

Protecția solară te ajută să stai afară și să nu ai probleme și să rămâi hidratat întotdeauna; ea trebuie aplicată după fiecare patru ore. Continuă să aplici un balsam de buze atunci când buzele se usucă și îndepărtează transpirația de pe față cu ajutorul șervețelelor umede.

 

5. Oferă-i strălucire pielii tale

Pentru a arăta revigorată tot timpul, aplică apă minerală pe fața; dacă ea este într-o cantitate prea mare, atunci trebuie să o elimini cu ajutorul unor șervețele umede sau uscate. Apa minerală îți va oferi imediat o piele netedă și strălucitoare.

 

6. Menține-te hidratată

Trebuie să îți păstrezi pielea hidratată întotdeauna și cel mai bun mod este să bei o mulțime de apă, să mănânci legume și fructe, să bei sucuri proaspete. Consumul de legume și fructe va menține corpul departe de toxine și astfel te va menține hidratat întotdeauna. Încearcă să eviți alimentele prăjite în timpul verii pentru a evita acumularea de ulei pe piele.

 

7. Alege nuanțe deschise de farduri

Vara, lucrurile ușoare sunt întotdeauna de preferat și asta se aplică și în machiaj. Fardul ochilor și culoarea buzelor ar trebui să fie luminoase în timpul verii. Nuanțele închise arată foarte sobre vara și trebuie sa le eviți.

Add comment