Radio Simplu

Ce se întâmplă în corpul nostru când mâncăm banane maronii

Când cumpărăm banane, aspectul lor joacă un rol important în decizia noastră. Cel mai adesea avem tendința de a elimina bananele verzi și maro și de a opta pentru cele care sunt perfect galbene. Dar nu ar trebui să respingem în special bananele maronii, deoarece acestea pot fi surprinzător de sănătoase pentru noi!

Alegerea unei banane, în mod evident, mai coaptă poate să fie o decizie mult mai bună, pentru că cu cât banana este cea mai maro, cu atât este mai bună. Deci o banană coaptă este de opt ori mai sănătoasă decât una verde.

Ele conțin mai mulți antioxidanți care pot întări sistemul imunitar. Ele stimulează producerea de celule albe din sânge și încetinesc procesul de îmbătrânire. O dietă sănătoasă cu substanțe antioxidante poate chiar să acționeze pentru prevenirea cancerului.

Vedeți? Aspectul nu contează!

loading...

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d bloggers like this: