Radio Simplu

7 combinații de alimente care îți pot distruge viața

Până și un copil știe că atunci când consumi unele alimente combinate, acest lucru poate duce la rezultate neașteptate. Cu toate astea, există numeroase alte feluri de mâncare care afectează sistemul digestiv sau care pot cauza unele reacții neplăcute.

1. Sandwich + Cafea

Atunci când nu ai suficient timp, un mic dejun rapid este o soluție potrivită dar nu și sănătoasă. Un sandwich cu cașcaval și cafea, prin această combinație poți să-ți iei adio de la toate proprietățile cașcavalului.

Carbohidrații simplii din pâine previn digestia potrivită a calciului. Mai mult, dacă adaugi cafeaua instant, nu vor mai exista beneficii în ceea ce privește sănătatea ta.

2. Roșii + Castraveți

Aceasta este o combinație foarte populară atunci când vrem să preparăm o salată seara. Cu toate astea, ultimele cercetări au arătat că aceste două legume combinate pot perturba echilibrul biochimic al corpului tău. Asta poate duce la umflături iar vitaminele conținute în ambele legume nu vor putea fi digerate așa cum trebuie.

3. Cartofi + carne

Cine poate rezista unei fripturi cu cartofi? Din nefericir, aceasta este o combinație foarte greoaie iar cartofii și carnea necesită tipuri de digestie diferite. Mâncate împreuna, acestea rămân pur și simlu blocate în stomacul tău și pot provoca arsuri stomacale, gaze și multe altele.

4. Paste + carne tocată

Glandele salivare conțin ptialină și amilaze care transformă pastele în zaharuri simple. Când acestea acoperă proteinele (carnea), creează un mix periculos care poate duce la diabet și alte afecțiuni.

5. Bere + alune

Această combinație este una dintre cele mai populare. Tuturor ne place să mâncăm alune sărate și să bem bere. Cu toate acestea, produsele foarte sărate nu doar că sunt nesănătoase de unele singure, dar duc la deshidratare și alte stări neplăcute, mai ales în combinație cu berea.

6. Iaurt + ananas

Fructele acre fac ca digestia ta să lucreze mult mai încet, mai ales dimineața. Pe lângă asta, ananasul conține bromelaină, un complex enzimatic care poate cauza intoxicații în combinație cu produsele lactate.

7. Lapte + banane

Această combinație a devenit foarte populară printre persoanele care își doresc un stil de viață sănătos. Unii nutriționiști cred că fructele, mai ales cele dulci, trebuie consumate separat. Stau în corpul nostru pentru mult timp

loading...

Add comment