Radio Simplu

10 cele mai ciudate dulciuri din lume

Fabricile fac tot ce le stă în putință pentru a inventa noi feluri de mâncare care îi surprind pe consumatori. Mai ales când vine vorba de dulciuri: gustul lor, formele și culorile te vor surprinde la propriu.

Iată o listă cu 10 dulciuri din toate colțurile lumii pe care sigur ar trebui să le încerci:

 1. Bomboane care au gust de ceara de urechi

Dacă nu îți este frică să încerci dulciuri care au gust de ceară de urechi, săpun, vomă, șosete sau bere, atunci această informație este pentru tine: Compania de dulciuri Jelly Belly produce aceste bomboane de 150 ani.

2. Acadele cu scorpioni, viermi și gândaci

Hotlix produce dulciuri unice cu insecte în interiorul lor, de mai bine de 25 de ani. Există acadele cu scorpioni, furnici, ciocolată cu greieri și viermi. Dacă asta nu este suficient, aceștia au  și viermi cu gust de brânză, BBQ și condimente, sau greieri cu smântână și aromă de ceapă.

3. Dulciuri în recipiente pentru recoltarea urinei

Cei de la Candywarehouse fac o mulțime de dulciuri nebunești. Dulciurile lichide în recipiente pentru urină sunt în topul acestora. Reprezentanții cred că acest tip de dulciuri este perfect pentru a face o farsă prietenilor.

4. ”Mucozități de gorilă”

Acest tip de dulciuri nu doar că arată și are un gust oribil dar poate fi dăunător pentru sănătatea ta din cauza faptului că are o mare cantitate de fitoestrogen. Este făcut din boabe de fasole uscate și îndulcite printr-o tehnică specială.

5. Înghețata făcută din aluat de prăjituri

Cookie Dough Confections din New York este un desert ciudat: aluat de prăjituri sub forma unei înghețate cu diferite topping-uri. Fabricile spun că este în regulă să mâncăm așa ceva și că nu va dăuna sănătății. Clienții stau la coadă pentru a cumpăra aceste tipuri de dulciuri și scriu review-uri foarte bune.

există însă oameni care nu se simt prea bine după ce mănâncă aaceastă înghețată.

6. Recipiente pentru dulciuri în formă de toaletă

Moko Moko Mokoletto este un kit neobișnuit pentru a face prăjituri. Pentru început, vei monta acea toaletă din plastic, iar apoi vei turna în ea o pudră specială și o vei amesteca cu apă. Aceste ingrediente mixate vor forma un lichid dulce pe care îl poți bea cu ajutorul unui pai.

7. Supa dulce

Un alt desert foarte popular în Japonia este supa dulce. Clienții trebuie să prepare această supă specilă, cu ingredientele care iâli se dau, iar apoi o pot mânca.

8. Pepsi cu aromă de înghețată, fasole dulce, baobab și castravete

PepsiCo este una dintre cele mai cunoscute fabrici de băuturi din lume și adoră să își surprindă clienții.  Pe lângă băuturile deja consacrate ale acestora, produc ediții limitate de arome inedite. Oamenii din întreaga lume au încercat deja Pepsi cu cafea, fructe tropicale, căpșuni, scorțișoară, iaurt, ananas, baobab, sakura, boabe de azuki dulci și multe alte arome.

9. Excremente de unicorn

Compania americană Lolli & Pops produce prăjituri colorate, pretinzând că arată ca niște excremente de unicorn.

10. Guma de mestecat cu aromă de bacon și murături

Crezi că guma de mestecat cu aromă de murături și bacon nu este un lucru atât de neobișnuit? Atunci trebuie să o încerci pe cea cu wasabi.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: