Radio Simplu

10 beneficii ale apei clade – Este un leac universal!

Aproape toți dintre noi ne începem ziua cu un ceai cald sau o cafea caldă pentru a avea o senzație plăcută imediat după ce ne-am dat jos din pat. Când vine vorba de consumul de apă, o preferăm la o temperatură normală sau rece. Potrivit cercetărilor, această alegere este una greșită.

Chiar și doctorii sau profesorii de yoga recomanda să bem un pahar de apă caldă dimineața, deoarece aceasta are niște beneficii formidabile. Cunoaștem deja câteva avantaje ale apei calde, dar nu știm ce acțiune are aceasta în corpul nostru.

1. Vindecă bolile sistemului urinar

Consumul mare de apă ajută la păstrarea culorii urinei, o diluează, scade riscul apariției infecțiilor prin eliminarea bacteriilor din vezica biliară.

2. Ajută la un aspect mai tânăr

Îmbătrânirea prematură- un coșmar pentru toată lumea. Din fericire, ai un remediu chiar la tine acasă. Consumul de apă caldă poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism, acestea cauzând îmbătrânirea înainte de vreme. Ajută de asemenea la repararea celulelor corpului și creșterea elasticității.

3. Ajută la tratarea răcelii și gripei

Apa caldă este un remediu eficient care luptă împotriva răceli. Ajută la curățarea tractului respirator și astfel poți evita gâtul imflamat și congestiile nazale.

4. Ajută la reglarea problemelor gastrice

Dacă bei în jur de 6 până la 8 căni de apă caldă într-o zi, poți evita gazele. Ajuta la împingerea gazului prin tractul excretor și restabilirea echilibrului stomacal.

5. Apa fierbinte este benefică atunci când ai febră

Consumul foarte mare de apă atunci când ai febră previne pierderea de fluide din corpul tău. Ajută de asemenea la menținerea temperaturii corpului la un nivel normal.

6. Accentuează circulația sângelui

Atunci când bei apă, depozitele de grăsime din corp sunt eliminate din corp împreună cu depozitele din sistemul nervos. Acest proces scoate toxinele din corpul tău și menține o bună circulație.

7. Vindecă și previne arsurile stomacale

Bea apă caldă seara, după ce ai mâncat și previne arsurile stomacale de pe tot parcursul nopții.

8. Oprește constipațiile

Multora dintre noi ni s-a întâmplat să întâmpinăm aceasta problemă la un moment dat în viață. Toate aceste neplăceri sunt cauzate de lipsa unei canitități suficiente de apă în corp. Așadar, consumul de apă caldă pe stomacul gol poate ajuta miscaea intestinelor și previne constipația.

9. O digestie ușoară

Consumul unei căni de apă caldă dimineața poate ajuta la curățarea corpului și eliminarea toxinelor. Ajută, de asemenea, la digestia alimentelor și menține sistemul digestiv în alertă.

10. Te scapă de kilogramele în plus

Apa caldă este o sugestie comună pentru oricine dorește să scape de kilogramele în plus. Probabil nu știi care este de fapt motivul. Aceasta ajută la arderea caloriilor și de asemenea poate fi foarte benefică pentru rinichi și tractul gastrointestinal, ca acesta să funcționeze în condiții optime.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: