Radio Simplu

Fii irezistibilă în ochii partenerului tău! – Cum să-l săruți ca să rămâi mereu în mintea lui

Intimitatea și fericirea unui cuplu sunt strâns legate de sărut. Pentru a-ți impresiona partenerul pune în aplicare toate tehnicile care s-au descoperit și acționează asupra tuturor simțurilor partenerului tău.

Dorința de a săruta a oamenilor este naturală, dar cultura, tradițiile și normele sociale de comportament au făcut propriile corecturi la modul în care trebuie să aibă loc sărutul. Nimeni nu ne oprește să ne îmbunătățim tehnica de sărut pentru a săruta cu plăcere, să lase o impresie de neuitat și să dea fiori și o amețeală plăcută.

Multe filme au rămas în memoria persoanelor datorită săruturilor reușite. Un exemplu ar fi celebrul film Pe aripile vântului care este asociat automat de majoritatea oamenilor cu cuplul superb format din Clark Gable și Vivien Leigh. Iată câteva trucuri pe care le poți pune în aplicare dacă vrei să săruți ca o profesionistă:

 

1. Fă ceva cu mâinile

Nu le ține rigide, pe lângă corp, fără să faci nimic cu ele. În timp ce vă sărutați, încolăcește-ți brațele în jurul gâtului partenerului tău și îmbrățișează-l în timp ce îl mângîi cu buricele degetelor.  Nu uita să modifici poziția mâinilor, mângâie ușor spatele sau fața partenerului tău.

 

2. Creează o atmosferă romantică

Alege decorul potrivit pentru asta. Dacă nu poți face asta, creează tu singură decorul și atmosfera propice pentru un sărut de vis. De exemplu, poți să faci camera să aibă un aspect mai viu, cu ajutorul unor culori calde și deschise sau să folosești lumânări în nuanțe de piersică și tonuri de roz. Cel mai important este să nu uiți să pui telefonul pe modul silențios.

 

3. Ai grijă să ai mereu respirația proaspătă

Respirația urât mirositoare care vin din gură, mirosul de transpirație sau cantitatea în exces de parfum face ca dorința de a săruta pe cineva să dispară complet. Un sărut se poate întâmpla brusc, în orice loc. Alege să faci duș suficient de frecvent și să folosești deodorant, nu mânca prea mult. Include mere și mentă proaspătă în dieta ta. Poartă mereu cu tine bomboane cu mentă pentru cavitatea orală, nu abuza de băuturi carbogazoase sau alcoolice și nici de rujul în nuanțe închise.

 

4. Respiră pe nas

În timp ce săruți, respiră pe nas. Nu numai că vei reuși să prelungești sărutul, dar va fi și mai plăcut pentru partener. Dacă ești obișnuit să respiri mereu pe gură, atunci scapă imediat de obiceiul acesta. Obișnuiește-te să respiri pe nas cu ceva timp în urmă, ca să nu fie neplăcut în timpul sărutului cu partenerul tău.

Add comment