Radio Simplu

Femeia cu cel mai mare vagin din lume și alte recorduri mondiale bizare

Ai încercat vreodată să cauți cele mai bizare recorduri din Cartea Recordurilor Guinness? Nu? Ei bine, avem ceva pentru tine care te va șoca. În mod interesant, există oameni în lume care au făcut aceste lucruri neobișnuite și care au o anumită faimă ciudată datorită acestor lucruri.

 

1. Cea mai bătrână prostituată din lume

Cunoscută sub numele de Chiu, poreclită „bunica”, Chiu are această meserie de peste 40 de ani. Acum are 82 de ani și nu arată semne de îmbătrânire. O poți găsi mergând pe străzile din Tai Pei.

 

2. Cea mai prolifică mamă

Valentina Vassilyeva a născut 69 de copii. Aceste nașteri includ 16 seturi de gemeni, 7 seturi de tripleți și 4 seturi de cvadrupleți.

 

3. Cea mai mare distanță

Horst Schultz deține recordul mondial pentru cel mai lung jet de material seminal. Schultz a reușit să „lanseze” încărcătura lui la o distanță de 5,65 metri.

 

4. Cei mai mulți parteneri într-o zi

Starul din filmele pentru adulți, Lisa Sparxxx deține recordul mondial pentru cei mai mulți parteneriîntr-o singură zi. Pe parcursul unei perioade de 24 de ore care a fost înregistrată, ea a făcut amor cu 919 bărbați.

 

5. Cea mai mare orgie

Cea mai mare orgie din lume a avut loc în Japonia. A fost vorba de 250 de cupluri și totul a fost coregrafic, astfel încât toată lumea se mișca în sincron; orgia este disponibilă pe DVD pentru cei care sunt curioși.

 

6. Cea mai mare bărbăție

Americanul Jonah Falcon deține recordul pentru cea mai mare bărbăție din lume. Măsoară 24 de centimetri când este flască și 34,3 centimetri atunci când erectă.

 

7. Cel mai mare vagin din lume

Cel mai mare vagin din lume a aparținut unei femei gigant numite Anna Swann. Anna era de avea înălțimea de 2,3 metri, iar vaginul ei era de adânc de 48 de centimetri.

 

8. Cea mai lungă sesiune de masturbare

Masanobu Satu deține recordul mondial pentru cea mai lungă sesiune de masturbare susținută vreodată. El a continuat să se masturbeze fără pauze timp de nouă ore și cincizeci și opt de minute.

 

9. Cel mai bătrân tată din lume

Indianul Nanu Ram Jogi este cel mai bătrân om care să aibă un copil proaspăt născut. Soția lui a născut un fiu când el avea vârsta de 90 de ani.

 

10. Cei mai mari sâni naturali

Cei mai mari sâni naturali îi aparțin Normei Stitz. Ea trebuie să poarte sutiene de mărimea 102ZZZ.

 

11. Cea mai tânără mamă

O fetiță din Peru numită Lina Medina a născut la vârsta de cinci ani. Ea și-a început menstruația la vârsta de trei ani și tatăl ei a fost cel care a abuzat-o și din cauza căruia ea a rămas însărcinată; tatăl a fost arestat ulterior.

 

12. Cel mai lung orgasm

Cel mai lung orgasm experimentat vreodată de o femeie a avut loc în 1966 și a durat 43 de secunde. Au fost înregistrate 25 contracții separate.

 

13. Cel mai puternic vagin din lume

Rusoiaca Tatiata Kozhevnkova deține recordul pentru cel mai puternic vagin din lume, capabil să ridice 31 kg de greutate.

 

14. Cele mai multe orgasme într-o oră

Cele mai multe orgasme într-o oră pe care o femeie poate să le aibă sunt în număr de 145. Pentru bărbați? Doar 16.

Add comment