Radio Simplu

Testul fricii: Imaginea pe care o vezi prima oară va scoate la iveală cel mai întunecat secret al tău

Aceast colaj de imagini face parte dintr-un test special conceput pentru psihanaliză. Alegerea pe care o vei face va scoate la suprafață unele dintre cele mai tainice secrete ale tale. Această fotografie are o explicație cât se poate de simplă: oamenii tind să asocieze anumite imagini cu experiețe sau cu sentimente pe care le-au mai trăit cândva. Treaba ta este să fii sincer cu tine însuți și să te gândești repede ce imagine ai văzut prima oară.

1. Fetița
Mai ai încă amintiri din copilărie pe care le-ai reprimat de-a lungul timpului. emoțiile pe care le au de obicei copii sunt dintre cele mai variate și ele pot lua forme multimple, de la frică și viciu până la dorințe care nu pot fi explicate. Evenimentul care te-a marcat cel mai mult poate să se fi întâmplat în timp ce era încă în burta mamei.

2. Fluterele
La prima vedere un fluture este ceva pozitiv. Totuși el are și un sens destul de întunecat. specialiștii în interpretarea viselor susțin că un fluture înseamnă un început nu. Dacă ai văzut mai întâi fluturele atunci tu te temi cel mai tare de moarte și de privarea la șansele pe care ți le oferă viața. Ți-e frică să nu ratezi ocazia de a trăi intens orice moment special.

3. Căpșuna
Unele voci spun că o căpșună înseamnă iubire și afecțiune. Există o legendă conform căreia Venus a plâns amarnic după moartea lui Adonis. Fiecare lacrimă a zeiței se transforma în căpșună atunci când atingea pământul. Dacă ai văzut căpșuna înainte de restul elementelor atunci tu ai foarte multă iubire de oferit. totuși ți-e teamă de trădare de aceea preferi să nu o dai oricui.

4. Păianjenul
Dacă păianjenul este cel care ți-a captat atenția să știi că mediul în care muncești nu-ți oferă siguranța de care tu ai atâta nevoie. ești focusat pe detalii mereu și găsești pericole chiar și acolo unde acestea nu sunt. din cauza că pentru tine contează să te aperi de pericole nu mai reușești să te bucuri de micile plăceri ale vieții. Cel mai probabil știi exact ce înseamnă și cum trebuie depășit un atac de panică.

5. Copacii
Dacă ai văzut prima dată cei doi copaci înseamnă că ție ți-e frică de despărțirile care au loc la nivel emoțional. Nu te poți accepta așa cum ești de fapt și-ți construiești o imagine diferită în fața oamenilor din juru tău.

6. Ursuleții
Tu eși persoana care se teme de… temeri. Chiar dacă sună foarte ciudat, se pare că acest lucru se întâmplă din cauza unui eveniment greu din viața ta căruia a trebuit să-i faci față singur. Faptul că nu a fost nimeni să te susțină a contat enorm.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: