Radio Simplu

Râzi cu lacrimi! Cele mai jenante momente ale celebritătilor

Momentele stânjenitoare în care rochia dezvăluie prea mult sunt deja cunoscute la Hollywood.

Oricine poate trece prin momente penibile și nici chiar celebritățile nu sunt scutite de asta. Atunci când ești în bătaia camerelor de luat vederi, momentele jenante se amplifică și toată lumea află despre ele. Cu siguranță nu ți-ai dori să fii o celebritate în asemenea momente.

Iată câteva dintre cele mai jenante momente prin care au trecut celebritățile în public.

Tarei Reid i-a căzut rochia chiar pe covorul roșu, sub privirile tuturor și în bătaia camerelor de luat vederi. Astfel a rămas aproape dezbrăcată și momentul, bineînțeles că a fost imortalizat și a circulat în presa din toată lumea.

Lui Jonah Hill i s-au rupt pantalonii. Cu toții cred că avem teama de a nu ni se rupe pantalonii în public. Ei, bine, lui Jonah Hill nu doar că i s-au rupt pantalonii când a coborât din mașină, dar momentul a fost și imortalizat în câteva poze foarte stânjenitoare.

Unele gafe sunt făcute intenționat, în vreme ce altele apăr când te aștepți mai puțin.

Chiar dacă ținutele lor sunt făcute de cei mai mari creatori de modă, problemele pot să apară când îți este lumea mai dragă și pozezi mai bine în față aparatelor de fotografiat.

Fie că sunt pe scenă, fie pe covorul roșu sau pe stradă, numeroase vedete s-au confruntat cu momente penibile pe care și-ar dori să nu le fi văzut surprinse de paparazzi.

1. Anne Hathaway
Vedeta a avut un moment jenant când voia să coboare din masină la premiera filmului “Les Miserables”, care a avut loc în 2012.

Rochia cu crăpătură generoasă a lăsat să se vadă mai mult decât trebuia atunci când a încercat să coboare din masină.

2. Kanye West
În timpul unui dans pe scenă, pantalonii din latex pe care-i purta artistul s-au descusut, lăsand la vedere lenjeria intimă.

3. Jessica Alba
A avut un moment gen Marylin Monroe când vântul i-a ridicat fusta, lăsand la vedere lenjeria intimă. După fața ei se vede clar că nu și-ar fi dorit deloc să treacă prin acest moment jenant.

4.Lorde
Din cauza decolteului generos, celebra cantăreată a lăsat la vedere mai mult decât era cazul.

5.Snooki

A fost surprinsă de paparazzi în timp ce era la cumpărături, insă ținuta sa nu a fost una tocmai inspirată, din moment ce i-a lăsat la vedere tot posteriorul.

6. Geri Halliwell

7. Kelly Brook
Cunoscutul model britanic a avut o rochie splendidă din catifea, insă crăpătura generoasă i-a dat mari bătăi de cap atunci când a păsit pe covorul roșu.

Astfel că au apărut imediat în presă fotografii în care apare cu lenjeria la vedere.

 

8.Emma Watson
La una dintre premierele seriei “Harry Potter”, frumoasă actrită pare să fi uitat ce model de rochie a ales, iar în momentul în care a ridicat puțin de ea a dezvăluit mai mult decât și-ar fi dorit.

9.Katie Price
Vestimentația pe care a ales-o la o apariție pe covorul roșu i-ar fi dat mari bătăi de cap modelului Katie Price. Din cauza vântului, partea din spate s-a ridicat și a lăsat la vedere posteriorul.

Cu sigurantă că vedetă nu a fost deloc denranjată de acest moment, având în vedere stilul său excentric.

Alte gafe de care au mai avut parte celebritatile:

Jennifer Lawrence a căzut în fața tuturor la decrnarea premiilor Oscar. Deși e visul fiecărei actrițe să câștige un Oscar, experiența ei a fost pe cât de plăcută, pe atât de stânjenitoare.

Dar a reușit să treacă cu zâmbtul pe buze peste moment și să se bucure de premiul obținut.

Beyonce și-a prins părul într-un ventilator în timpul unui concert. Din fericire, a reușit să își scoată repede părul și să treacă peste momentul jenant.

Katy Perry a căzut pe scenă în timp ce cânta la premiile MTV în Guadalajara. Se pare că aceasta ar fi băut cam multă șampanie înainte de concert.

Vorbind despre probleme cu garderoba și Janet Jackson a avut ceva probleme în public. În timp ce cânta la SuperBowl, un sân i-a ieșit pe afară, în mijlocul melodiei.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: