Radio Simplu

Experții au descoperit ce urâm și ce iubim în viață în funcție de vârstă

Portalul Pudding a cercetat peste 30 de milioane de răspunsuri ale utilizatorilor Hater Dating, acolo unde membri aleg ceea ce le place si ce urăsc, după care programul selectează un interlocutor cu gusturi similare. Acest lucru a ajutat experții să facă o evaluare a celor mai iubite și enervante lucruri din lume.

Nu este deloc surprinzătoare dragostea globală pentru cățeluși și ura pentru conexiunea prostă la internet, dar e curios să găsim oameni asemănători când vine vorba despre lucruri mai puțin evidente.

Lucruri care ne plac:
Mâncarea italiană.
Italienii sunt foarte geloși de bucătăria lor, crezând că nimeni altcineva din lume nu se poate compara cu aceasta. Cât de greu este să nu fii de acord cu asta!

Bunele maniere. Indiferent cât de mult ne plângem de amestecul modern de oameni, așa cum s-a dovedit, manierele plăcute și buna educație sunt încă foarte apreciate și provoacă o admirație reală.

Mâncarea în oraș. Chiar dacă nu ți-e rușine să îți expui farfuriile la cele mai bune recepții, este minunat să iei cina într-o atmosferă diferită de cea de acasă, chiar dacă este vorba doar de un burger. Farmecul este că după aceea nu trebuie să speli vasele.

Lucruri care nu ne plac:
Șosete umede. Am un singur gând legat de acest subiect, sentimentul maxim de incomoditate, fără îndoială. Din cauza căruia, se întâmplă adesea o răceală.

Pielea uscată. Pielea întinsă, subțire pe orice parte a corpului este o adevărată pedeapsă. Este ciudat faptul că nicio cremă hidratantă nu a luat loc de frunte în clasamentul lucrurilor adorate.

Părul din conducta de scurgere. Da, atunci când cureți chiuveta din baie, se pare că poți obține cu ușurință o perucă în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă aceasta este de fapt o perucă urâtă, alunecoasă, totuși  este impresionantă.

Dacă ai între 15 și 20 de ani
Atunci, cel mai probabil, nu înțelegi ce este în neregulă cu o persoană care mănână voluntar wasabi sau comandă “Bloody Mary”. Ești foarte îngrijorat dacă nu ai o parteneră potrivită cu care să poți să-ți împărtășești cele mai intime gânduri.

Dacă ai între 20 și 35 de ani
Veți observa cu siguranță cât de mult încep să ți se schimbe gusturile. Apa minerală nu îți va mai părea atât de dezgustătoare în timp, dar interesul de a face și de a publica poze non-stop va începe să scadă.

Dacă ai între 35 și 40 de ani
Abia acum înțelegi ce gust are viața. Pizza, chipsurile, și alte produse, petrecerile, pozele ciudate, nu ți vor mai părea firești. Chiar și relațiile cu cei mai apropiați prieteni vor trece pe locul doi. Și despre cum e să împarți o casă cu cineva abia cunoscut vei uita ca de un coșmar.


loading...

Add comment

%d bloggers like this: