Radio Simplu

Ce spune culoarea datei de nastere despre tine

Alegere-ți data de naștere și vezi ce culoare are:

23 Decembrie -1 Ianuarie = Roși

2 Ianuarie – 11 Ianuarie = Portocaliu

12 Ianuarie – 24 Ianuarie = Galben

25 Ianuarie – 3 Februarie = Roz

4 Februarie – 8 Februarie = Albastru

9 Februarie – 18 Februarie = Verde

19 Februarie – 29 Februarie = Maro

1 Martie – 10 Martie =Albastru deschis

11 Martie – 20 Martie = Galben verzui

21 Martie = Negru

22 Martie – 31 Martie = Violet

1 Aprilie – 10 Aprilie = Albastru închis

11 Aprilie – 20 Aprilie = Argintiu

21 Aprilie – 30 Aprilie = Alb

1 Mai – 14 Mai = Bleu

15 Mai – 24 Mai = Auriu

25 Mai – 4 Iunie = Crem

5 Iunie – 13 Iunie = Gri

14 Iunie – 23 Iunie = Maro închis

24 Iunie = Gri

25 Iunie – 4 Iulie = Roșu

5 Iulie – 14 Iulie = Portocaliu

15 Iulie – 25 Iulie = Galben

26 Iulie – 4 August = Roz

5 August – 13 August = Albastru

14 August – 23 August = Verde

24 August – 2 Septembrie = Maro

3 Septembrie -12 Septembrie = Albastru deschis

13 Septembrie – 22 Septembrie = Galben verzui

23 Septembrie= Măsliniu

24 Septembrie – 3 Octombrie = Violet

4 Octombrie – 13 Octombrie = Albstru închis

14 Octombrie – 23 Octombrie = Argintiu

24 Octombrie – 11 Noiembrie = Alb

12 Noiembrie – 21 Noiembrie = Auriu

22 Noiembrie – 1 Decembrie = Crem

2 Decembrie – 11 Decembrie = Gri

12 Decembrie – 21 Decembrie = Maro închis

ROȘU

Ești tipul drăguț și iubitor. Ești îndrăgostit tot timpul. Tot timpul ești vesel dar poți avea și stări proaste.

CREM

Copetitiv și sportiv. Nu-ți place să pierzi și ești tot timpul grijuliu. Îți place să ieși în oraș și să te distrezi. Iubești atent și nu se întâmplă des, dar când îți găsești sufletul pereche, îl păstrezi.

ALBASTRU DESCHIS

Ești atent la aspectul fizic și ai standarde înalte când alegi partenerul. Te gândești bine înainte să iei o decizie și eviți să faci greșeli care te-ar putea costa scump. Te simți bine cu prietenii și esti un bun lider.

GRI

Ești o persoană atractivă. Nu-ți ascunzi sentimentele. Uneori poți fi egoist. Nu-ți place să fi tratat nedrept, îți place să fi observat, știi ce să spui la momentul potrivit și ai un simt al umorului bine dezvoltat. De obicei înseninezi ziua oricărei persoane.

VERDE

Te descurci bine cu oameni noi. Nu ești cu o persoană timidă, dar uneori poți răni sentimentele oamenilor prin cuvintele tale … Îți place să fii iubit și observat de iubitul tău.

AURIU

Știi ce e bine și ce e în neregulă. Ești vesel și nebunatic. Este greu pentru tine să găsești ceea ce vrei, dar odată ce găsești persoana potrivită, nu vei mai putea să te îndrăgostești din nou mult timp.

ROZ

 Încerci mereu tot ce îți stă în putință și dorești să ajutați alte persoane. Aveți gânduri negative și căutați dragoste romantică ca într-un basm. 

GALBEN

Ești dulce și nevinovat și ai încredere în mulți oameni. Ești, de obicei, lider în relații. Iei o decizii bune și faci alegerea potrivită la momentul potrivit. Mereu visezi la o relație romantică.

MARO

Ești inteligent. Îți place să faci lucrurile în felul tău și nu îți pasă de sentimentele celorlalți.  Ești răbdător când vine vorba de dragoste … Odată ce ai găsit persoana potrivită, ți-e greu să găsești o iubire nouă.

PORTOCALIU

Ești responsabil pentru propriile acțiuni și știi cum să tratezi oamenii. Ai mereu un țel în viață și știi ceea ce vrei. Când vine vorba de prietenie, ți se pare greu să ai încredere în cineva, dar odată ce găsești prietenul potrivit, ai încredere în el pentru totdeauna. 

VIOLET

Ești misterios, niciodată egoist și ușor de interesat de ceea ce se întamplă. Ziua ta poate fi tristă sau fericită în funcție de starea ta de spirit. Ești popular printre prietenii tăi, dar poți să acționezi stupid uneori și să uiți lucrurile cu ușurință. Căuți oameni care sunt de încredere.

GALBEN VERZUI

Sunteți calm, dar ușor de stresat. Te simți gelos ușor și te plângi de lucruri neînsemnate.

ARGINTIU

  Ești timid dar îți place să încerci lucruri noi. Vă plac provocările și învățați ușor lucruri noi. Viața amoroasă este dificilă și confuză.

NEGRU

Îți place să fii provocat și ești foarte curajos, dar nu-ți plac schimbările.Odată ce ai luat o decizie, nu te întorci din drum. 

MĂSLINIU

Ești o personă caldă. Se pare că relațiile cu prietenii și familia merg bine. Nu vă place violența, ești amabil și vesel, și nu-i invidiați pe ceilalți.

MARO

Ești activ și sportiv. Este greu ca cineva să se apropie de tine, dar se îndrăgostește repede de tine. Odată ce ai aflat că nnu poți obține un lucru, o lași baltă.

 ALBSTRU

Sunteți o persoană artistică și vă place să vă îndrăgostiți, dar iubiți cu mintea și nu cu inima. 

ALBSTRU ÎNCHIS

Sunteți atrăgători și vă iubiți viața. Aveți sentimente puternice față de tot și sunteți foarte ușor distrași. Odată ce te enervezi pe cineva, e greu să-i ierți.

ALB

Visezi și ai scopuri în viață. Te simți gelos uneori și rareori te dărâmă ceva în viață. Te gândești foarte mult la ceilalți.

ALBSTRU DESCHIS

Sentimentele tale se schimbă brusc și ușor. Sunteți sincer, dar credeți în alții pre ușor. Este greu să găsești dragostea potrivită pentru tine, dar când o găsești, se poate să fii rănit.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: