Radio Simplu

Care e imaginea pe care o vezi prima oară? Răspunsul tău îți va dezvălui detalii cu privire la ceea ce îți lipsește din viața ta actuală

Știm cu toții că fiecare persoană este unică, dar avem și câteva lucruri în comun. Astfel se explică faptul că ne simțim bine atunci când suntem în compania anumitor persoane, iar altele ne fac să vrem să fim cât mai departe de ele. Din acest motiv, psihologii au făcut cercetări cu privire la trăsăturile pe care le au în comun majoritatea persoanelor. Cu siguranță că nu pot explica totul, dar reușesc să ne lumineze cu privire la aspecte importante ale vieții noastre interioare.

Când rezolvi astfel de teste, este bine să-ți concentrezi atenția doar asupra imaginii din fața ta, și nu a lucrurilor din jurul tău. Nu aștepta să treacă prea mult timp și nici nu întrerupe acțiunea atunci când vezi prima imagine din poza de mai jos. Acest lucru este foarte important pentru obținerea unui răspuns conform cu realitatea.

Privește cu atenție imaginea de mai jos. Care e prima imagine pe care o distingi? Nu sta pe gânduri pentru a da un răspuns. Găsești descrierea fiecărui posibil răspuns ales de tine dedesubtul imaginii de mai jos.

 

 

1. Un cuplu

Dacă vezi prima dată chipurile a doi îndrăgostiți, atunci ai o legătură emoțională strânsă cu persoanele din jurul tău. Trebuie să încerci să comunici mai des cu cei din jurul tău ca să le simți sprijinul și dragostea.

 

2. O femeie

Dacă privirea îți cade prima oară asupra chipului unei femei, atunci înseamnă că ești o persoană nobilă, care simte compasiune pentru cei din jur și problemele lor. Îi înțelegi mereu pe ceilalți și știi exact ce să spui ca să se simtă mai bine. Ești un prieten excelent și grijuliu, ceea ce este un lucru extrem de rar în vremurile în care trăim.

 

3. Un bărbat

Dacă primul lucru pe care îl observi e un bărbat, atunci atitudinea ta cu privire la viață e una cât se poate de serioasă. Alegi mereu să te sprijini pe rațiune, și nu te bazezi pe emoții și sentimente. Aparții unui grup restrâns de persoane care reușesc mereu să depășească toate greutățile cu care se confruntă în viață și care își păstrează cumpătul chiar și în situațiile limită.

 

4. Un măr

Dacă primul obiect pe care îl vezi în imagine e mărul, atunci ai capacitatea de a scăpa de tine și de ceilalți. Poți transforma până și cele mai nefavorabile circumstanțe în favoarea ta. Multe persoane te invidiază pentru această abilitate a ta. Ești o persoană extrem de norocoasă și abordezi viața mereu cu pozitivism.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: