Radio Simplu

7 actori care au devenit faimoși ca și copii, dar au murit prea devreme

Faima costă uneori prea mult. Mulți actori care au făcut cunoștință cu popularitatea la o vârstă fragedă ne-au uimit cu talentul și potențialul lor, dar au ajuns în spirala morții.

Cu mulți bani și substanțe ilegale la dispoziție, mulți dintre ei și-au pierdut viața în circumstanțe tragide. Alții au pierit din cauza bolilor genetice, a depresiei, iar unii au fost chiar uciși.

Mai jos, vă redăm o listă cu actori care au cunoscut faima ca și copii, dar care apoi au murit prea devreme:

1. Rob Knox

Knox a fost un actor englez care părea să se afle la începutul unei cariere promițătoare, după ce a jucat rolul lui Marcus Belby în filmul Harry Potter and the Half Blood Prince.

Deși această performanță a fost cea mai populară, Knox a avut mai multe experiențe în diverse emisiuni de televiziune din Anglia.

Din nefericire, Knox a fost ucis după ce a încercat să-și apere fratele în timpul unui atac, în 2008, la vârsta de doar 18 ani.

2. Heather O’Rourke

 

O’Rourke a jucat rolul lui Carol Anne în filmul de groază „Poltergeist” din 1982. Ea a fost aleasă de însuși Steven Spielberg pentru această parte și să pronunțe fraza care a rămas pentru posteritate: „Ei sunt deja aici”.

La scurt timp după înregistrarea acestui film, a fost diagnosticată cu stenoză intestinală și a murit din cauza unor complicații, la vârsta de 12 ani. Îți mai amintești de ea?

3.  Judith Barsi

Barsi i-a oferit vocea lui Ducky în „The Land Before Time” și a apărut în „Jaws: The Revenge”. Din păcate, ea a fost crescută într-un mediu intern extrem de abuziv, care i-a produs sfârșitul.

Tatăl nu a putut suporta succesul brusc al fiicei sale și, din moment ce venitul ei era mult mai mare, a început să simtă frustrare și depresie. Tatăl a omorât-o pe Judith și pe mama ei, în 1988, iar apoi s-a împușcat singur.

Fetița avea doar 10 ani.

4. River Phoenix

Categoric una dintre cele mai renumite vedete-copii din toate timpurile. Phoenix a fost destinat să fie unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, după ce a jucat în filme precum “Stand by Me” sau “My Own Private Idaho”.

În noaptea de Halloween 1993, la doar 23 de ani, a consumat prea multe substanțe ilegale și a murit la intrarea într-un club bine cunoscut din California, în fața fratelui Joaquin și a surorii Rain.

5. J. Madison Wright Morris

Tânăra actriță este cunoscută pentru seriile science fiction „Earth 2” și „The Burning Zone”, și a luptat pentru sănătatea ei pe tot parcursul copilăriei.

După ce a suferit multiple focare de pneumonie, ea a fost diagnosticată cu cardiomiopatie restrictivă și a avut transplant de inimă la vârsta de 15 ani.

Acesta i-a permis să ajungă doar până la vârsta de 21 de ani, până când a suferit un infarct miocardic și a murit la o zi după întoarcerea din luna de miere.

6. Josh Ryan Evans

Haide, nu ai cum să nu-l știi! Este cel care a interpretat păpușa Timmy a lui Tabitha, vrăjitoarea din serialul „Pasiuni”! De asemenea, Evans a mai apărut și în „How The Grinch Stole The Christmas”, și multe alte seriale TV, cum ar fi „7th Heaven” sau „Ally McBeal”.

El a jucat adesea personaje mult mai tinere decât vârsta lui, pentru că s-a născut cu achondroplasia, un fel de piticism ((oamenii cu această patologie pot avea o speranță de viață scurtă).

Avea 17 ani când a câștigat premiul pentru cel mai bun rol în serialul „Pasiuni”. A murit la vârsta de 20 de ani, în timpul unei operații din cauza unei afecțiuni cardiace congenitale.

 

7. Bridgette Andersen

Această stea adorabilă a jucat în sitcom-ul „Family Ties” și în filmul de groază „Nightmares”. Cu toate acestea, ea a fost doar un alt caz tipic de copil care s-a pretat la substanțe ilegale din cauza popularității.

Cu o familie instabilă care nu o susținea, ea a murit tragic, la vârsta de 21 de ani, în 1997.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d bloggers like this: