Radio Simplu

6 produse alimentare pe care le-am deschis întotdeauna greșit

Învățam toată viata și cu toate acestea este posibil sa nu realizăm niciodată că am deschis greșit anumite produse alimentare, de exemplu.

Mai jos găsiți cinci produse alimentare, pe care le putem deschide mult mai ușor și mai eficient decât ne-am fi putut imagina.

1. Pachetele de zahăr

Design-ul acestor pachete de zahăr omniprezente, a fost creat de Benjamin Eisenstadt.

Ideea este foarte simplă: ele sunt menite să fie rupte în jumătăți si nu dintr-un capat sau altul.

Data viitoare cand deschizi un pliculet de zahara, incearca sa il rupi in doua si vei vedea ca se rupe mult mai usor si nu sunt sanse sa mai dai zahar pe jos.

2. Chipsuri Pringles

Chipsurile Pringles devin mult mai ușor de consumat, atunci când plasați o bucată de hârtie pliată, în interiorul tubului.

Ia o coala de hartie si aseaz-o in jurul ambalajului, pe interior. Rastoarna usor chipsurile si vei vedea cum acestea ies afara usor si perfect aranjate.

3. Tic -tac

Tot ceea ce trebuie să faceți este să întoarceți cutia cu susul in jos, iar tic-tac-urile individuale, să cadă in căsuța specială a capacului.

Va cădea pe rând câte un Tic-Tac în capac, în orificiul special creat pentru asta.

Foarte putini oameni deschid Tic-Tac-ul asa cum a fost el conceput inițial.

4. Doza de suc

Acea gaură mică din cheița dozei de suc, este făcută tocmai pentru a ține paiul de suc în poziția potrivită.

Întoarce cheița în poziția în care se află gaura si introdu un pai chiar în orificiul cheiței și vei vedea ca nu se va mai mișca paiul, ci va rămâne fixat până la ultima gură de suc.

5. Cafea McDonalds

McDonalds precum și alte companii folosesc acum capace cu captură specială, care pot fi fixate deschis sau închis. Alternativ, pot fi îndepărtate.

Adică acea mică umflătură de pe capac este făcută să stea deschisă.

Tot ce trebuie să faci este să o deschizi până la capăt, și vei vedea că se va prinde acolo și vei putea sa bei cafeaua liniștit.

Majoritatea oamenilor rup acel căpăcel, pentru că nu știu că poate sta deschis.

6. Toblerone

Împingeți triunghiul către interior. O puteți face cu un singur deget sau cu degetul mare. Contrar a ceea ce credeai, nu trebuie să îl împingi spre exterior, ci spre interior. Se va rupe mult mai ușor.

Ești gata să încerci toate aceste trucuri? Dacă ți-au plăcut distribuie articolul să vadă și prietenii tăi.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: