Radio Simplu

12 filme celebre în care actorii chiar au făcut amor

Cele mai multe scene amoroase din filme, așa după cum probabil ți-ai imaginat, nu sunt reale și ele arată astfel doar cu ajutorul unor mici artificii de editare. Actorii nu trebuie să facă amor cu adevărat pentru ca scenele să pară atât de reale pentru telespectatori.

 

Cu toate acestea, există anumiți regizori care și-au dorit să ducă totul la un alt nivel și pentru a face filmul să pară cât mai autentic au decis ca actorii să facă amor în realitate. Trebuie să recunoști că o scenă reală este mult mai puternică decât una editată de către profesioniști.

 

Gradul înalt de dedicație pentru meseria lor trebuie apreciată la acești actori care au decis că sunt de acord să facă amor în realitate. Citește și tu lista de mai jos pentru a afla care filme au prezentat cu adevărat niște scene de amor între actori.

 

1. 9 Songs

Acest film a fost regizat de către Michael Winterbottom în anul 2004. El este un film romantic dramatic englezesc ce a fost destul de controversat deoarece toată lumea a știut că au existat scene reale de amor între actorii Kieran O’Brian și Margo Stilley.

 

2. Love

Acest film de dramă franțuzesc se bazează pe prezentarea unei eleve de școală; pe parcursul lui există anumiți actori care pentru a nu simula aceste scene importante, chiar fac amor.

 

3. Caligula

Acest film poate fi considerat de către unii oameni unul pornografic, dar datorită prezenței actorilor importanți de la Hollywood precum Peter O’Toole și Helen Mirren, el poate fi categorizat ca fiind un film normal.

 

4. Shortbus

Shortbus este unul dintre cele mai populare filme de pe listă; această comedie din anul 2006 se bazează pe toate acțiunile are au loc într-un salon de artă amoroasă din Brooklyn. Se spune că și aceste scene de amor din film sunt reale.

 

5. The Brown Bunny

Acest film din anul 2003 a captat atenția privitorilor datorită faptului că există niște scene destul de explicite de oral între actorii Vincent Gallo și Chloe Sevigny, oral care nu a fost simulat, el fiind real.

 

6. The Idiots

În comedia dramatică din anul 1998, cele mai multe scene amoroase din acest film sunt simulate, însă există oa numită scenă care este realizată cu ajutorul actorilor de filme pentru adulți.

 

7. Crusing

Acest film destul de celebru care îl are a actor participant pe Al Pacino, inițial conținea scene cu amor între bărbați, scene care ulterior au fost tăiate deoarece presupuneau restricționarea filmului la doar anumite categorii de vârstă.

 

8. Intimacy

Intimacy este cunoscut ca fiind un film destul de celebru englezesc care a avut premiera în anul 2001 și care a prezentat scene reale de amor între actorii care au jucat. Filmul chiar a fost premiat cu un premiu la Festivalul de Film de la Berlin.

 

9. Pola X

Această dramă romantică din anul 1999 prezintă viața unui scriitor care ajunge să cunoască o femeie ce pretinde a fi sora lui demult pierdută; ei ulterior ajung să fie iubiți, iar scenele de dragoste și de amor dintre ei sunt unele cât se poate de reale.

 

10. Gift

Gift este unul dintre primele daneze care a ajuns să fie foarte cunoscut și care prezintă scene absolut nesimulate de amor între actorii principiali. Această dramă din anul 1966 este cunoscută și sub numele de Venom în Statele Unite.

 

11. Satan’s Baby Doll

Versiunea mult mai dură și mai explicită a filmului lui Mario Bianchi include numeroase scene de amor care nu au fost editate, ci realizate de actorii care au jucat în el.

 

12. Otto; Or Up With Dead People

Acest film horror cu zombie dia nul 2008 pezintă numeroase scene de amor care aparent sunt reale. Dragostea ta pentru zombie și pentru amor sigur te va face să vezi acest film.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: