Radio Simplu

10 semne că partenerul nu te mai iubește

Rutina de zi cu zi vă poate arăta dacă partenerul vă mai iubește. Micile detalii, de asemenea, vă pot arăta ceea ce de multe ori nu puteți obseva, și anume că dragostea pe care ați simțit-o unul pentru celălalt nu mai este prezentă. Aceste mici detalii sunt foarte importante pentru fiecare relație, deoarece ele decid dacă relația va funcționa sau se va rupe cât de curând, motiv pentru care este de preferat să nu le ignorați. În acest articol vă vom prezenta 10 semne care vă pot ajuta să conștientizați dacă partenerul mai are sentimente pentru tine.

1.  Nu mai dă dovadă de iubire ca înainte

Dacă observi că partenerul nu arată niciun interes pentru tine și tot ceea ce face este încercarea de a impresiona o altă persoană, atunci poate că este timpul să alegeți drumuri separate, pentru că dragostea s-a terminat. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face în astfel de situații este să vă concentrați asupra propriei persoane.

2. Gândul îi stă la altcineva

Acest semn este foarte ușor de observat. Prin urmare, dacă observi că partenerul tău nu mai este interesat de tine și  mintea lui este în altă parte, este timpul să discutați și să decideți ce să faceți în continuare. Vă sugerăm să vă concentrați asupra dumneavoastră.

3. Nu există subiecte de conversație

Dacă partenerul tău nu are nici un interes să comunice cu tine sau nu se interesează de ceea ce faci, e timpul să mergi mai departe. 

4. Partenerul tău întotdeauna te învinovățește pentru tot ce se întâmplă

Dacă partenerul tău întotdeauna te învinuiește pentru tot ceea ce se întâmplă, atunci probabil că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te despaâti de el.

5. Nu vă mai susțineți reciproc

Partenerul tău nu te mai susține, e deranjat de acțiunile tale și pare că niciodată nu e mulțumit de tot ceea ce faci pentru el.

6. Întotdeauna are o scuză pentru a nu fi acasă

Lucrează întotdeauna, merge în călătorii de afaceri, călătorește, joacă jocuri și bea cu prietenii și nu te ia niciodată cu el? Dacă toate acestea se întâmplă și în relația ta, avem o veste proastă.. El nu te mai iubește și probabil deja are pe altcineva.

7. Nu faceți planuri împreună

Dacă partenerul își face planuri, iar tu nu ești niciodată inclusă, e timpul să vă despărțiți.

8. Partenerul tău este lipsit de respect față de tine

Partenerul tău a uitat de toate momentele frumoase pe care le-ai petrecut împreună și totuși îți amintește doar de cele care te-au făcut să suferi? Dacă da, încercarea de a repara relația este lipsită de valoare și trebuie să o opriți imediat.

9. El / ea nu vă oferă explicații

În astfel de situații, de obicei partenerul tău nu te consideră ca parte a vieții sale și, prin urmare, el crede că nu ar trebui să îți dea explicații pentru lucrurile pe care le face. Pur și simplu nu contează. De ce să fii cu el?

10. Te rănește

Prin minciună, înșelăciune, fără a vorbi cu tine, fără a-ți spune totul, te rănește și te face să te urăști. În acest moment trebuie să știi că iubirea s-a terminat. Lăsă-l și concentrează-te pe tine însuți. O meriți!

loading...

Add comment

%d bloggers like this: