Radio Simplu

10 lucruri ciudate pe care femeile le fac atunci când se uită la filme pentru adulți

Ai auzit deja replica ”Orcine face asta!”, dar nimeni nu vorbește de fapt despre asta. Filmele pentru adulți sunt un lucru privit de toată lumea, dar nimeni nu este interesat în a împărtăși acest lucru.

De obicei oamenii se simt stânjeniți sau consideră acest aspect ca fiind unul tabu.

Potrivit regulilor societății, femeile fac anumite lucruri în timp ce vizionează un astfel de film.

 1. Băiatul ăsta

”OMG, tipul ăsta este super drăguț, aș vrea sa existe și în viața mea un astfel de bărbat.” Femeile se gândesc adesea la asta atunci când văd un băiat drăguț și cel mai probabil au fantezi cu acesta în secret.

2. Oh, Nu!

Vor începe să vizioneze un film și brusc li se va părea extrem de scârbos sau neplăcut. ”Este timpul să schimb acest video, e dezgustător.”

3. Perioada liceului

Dacă au vizionat așa ceva încă din perioada liceului, acum li se va părea un privilegiu faptul că  părinții nu sunt acasa și pot face asta într-un mod foarte destins.

4. Trebuie să îmi scot asta din minte

Femeile se vor șterge la ochi în mod constant pentru a uita cât timp au pierdut uitându-se la acest gen de filme. Le este de asemenea teamă de ce ar crede părinții lor despre asta.

5. Uff, se încarcă

O Doamne, iar se încarcă, se intâmplă atât de des că devine chiar enervant atunci când vedoclipul nu ruleaă atât de rapid cum ar trebui.

6. Închide ușa

Orice s-ar întâmpla în spatele acestei uși, rămâne în spatele acestei uși. Nimeni nu ar trebui să știe despre aceste lucruri.

7. Oare nu doare?

femeile vor avea reacții precum ”O Doamne! Oare cum faceți asta! Nu e greu? Nu doare?”  E de-a dreptul minunat.

8. Ce bine arată!

Poate că actrița din film nu are o față foarte frumoasă dar corpul ei arată de-a dreptul demențial. ”Aș vrea să am și eu un corp așa!” Doar corpul evident.

9. Ce categorie?

Având în vedere câte categori diferite există pe site-urile de acest gen, oamenii au tendința să devină confuzi în legătură cu categoria de care ar fi mai interesați și care ar merita să o privească.

10. Nu-i o treabă ușoară

Să presupunem că ești o privitoare a acestui gen de filme (Nu că ar fi vreo rușine), dar adevărata problemă apare atunci când trebuie să împarți camera cu cineva și vrei să te uiti și la asta.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: