Radio Simplu

Doar 10% dintre persoane reuşesc să identifice cele 9 feţe ascunse în pictura aceasta!

De-a lungul timpului, puterea imensă a creierului nostru şi inteligenţa sa ne-a ajutat să supravieţuim şi să trăim pe planeta noastră. Creierele noastre au capacitatea de a procesa cantităţi enorme de informaţie de-a lungul întregii vieţi. O mare parte din informaţie este procesată în mod inconştient. De exemplu, chiar în acest moment în jurul tău se întâmplă o mulţime de lucruri. Dacă ai fi conştient într-un mod profund de ele, ai lua-o probabil razna.

Iluziile optice profită de felul în care ochii noştri percep lumea şi ne fac să vedem ceva când în realitate, în imaginile respective este de fapt, altceva. Pentru alte iluzii este nevoie să ne modificăm perspectiva pentru a le dezlega. Creierul nostru se bucură de aceste iluzii optice pentru că îl pun la treabă şi e întotdeauna palpitan să înveţi şi să experimentezi lucruri noi.

Această iluzie celebră se cheamă Familia Generalului şi se crede adesea în mod eronat că a fost realizată de pictorul spaniol Salvador Dali. În realitate, a fost creată de pictorul mexican Octavio Ocampo. Obişnuia să ascundă detalii realiste şi figurative în interiorul unei imagini mai mari.

La început, pare a fi un General sobru din profil, dar dacă arunci o privire mai atentă, se găsesc 9 persoane ascunse în toată pictura.

Câte persoane sau feţe reuşeşti să identifici în pictura de mai jos?

 

Ai reuşit să le găseşti pe toate? Nu numai că sunt ascunse în interiorul picturii, dar au şi o semnificaţie specială care se referă la povestea generală a vieţii.

Prima faţă, cea mai mare, este chiar a generalului, cu câinele care doarme şi formează mâna pe care o ţine pe uniformă. Acesta este modul în care pozează adesea generalii.

Generalul este format din un bărbat în vârstă şi o femeie tânără cu un bebeluş. Aceştia reprezintă originile sale umile şi familia de fermieri în care s-a născut. Feţele de pe ziduri şi din cer se referă la femeia sa şi la familia pe care urma să le aibă.

1. Dacă ai identificat 6 dintre feţe sau personaje, ai o putere de observaţie medie.

2. Dacă ai identificat 7 dintre feţe sau personaje, atunci te situezi puţin peste medie şi eşti pe drumul cel bun.

3. Dacă ai identificat 8 dintre feţe sau personaje, poţi să te feliciţi singur sau singură pentru că te-ai descurcat excelent.

4. Dacă ai identificat toate cele 9 feţe sau personaje din pictură atunci ai ochiul format pentru a descoperi misterele care îţi ies în cale.

 

 

Add comment