Radio Simplu

Cele mai incompatibile perechi de zodii care au o chimie intensă

Există momente prin care am trecut cu toții, momente de genul în care vedem pe cineva și pur și simplu nu ne putem lua ochii de la persoana respectivă. Simțim acea senzație arzătoare de a petrece cât mai  mult timp cu acea persoană și această fază poate dura un timp îndelungat în funcție de cum evoluează relația. După un timp, totuși, îți dai seama că tu și acea persoană sunteți diametral opuși și că nu aveți nimic în comun, cu toate că între voi doi a există sau există o chimie incredibil de puternică.

Deși tu și partenerul tău sunteți incompatibili din punct de vedere zodiacal, chimia fizică este pur și simplu cea care guvernează relația voastră. pasiunea va duce la longevitatea relației, însă este posibil să nu fie suficientă pentru a o face de durată. Scânteia se poate disipa la fel de repede precum s-a aprins inițial. De fapt, este posibil să tânjești după ea și să îți înșeli noul partener chiar cu fostul tău. Mai jos vei putea găsi unele dintre cele mai incompatibile semne zodiacale, dar care au o chimie nemaivăzută.

1. Bărbatul leu și femeia rac – Soarele și Luna

Aici este vorba despre o combinație uimitoare a simbolului feminin al Lunii (racul) în pereche cu Soarele masculin (leul). Aceștia vor fi exact precum yin-yang, chiar dacă de multe ori zodiile de apă se înțeleg greu cu zodiile de foc deoarece unii sunt fluizi în gândire, în timp ce ce ceilalți sunt ancorați în realitate. Totuși, cei doi se pot completa reciproc deoarece pe durată lungă ei se pot sprijini unul pe celălalt. Femeia rac este emoțională și instabilă, în timp ce bărbatul leu este forța care stabilizează relația.

2. Femeia balanță și bărbatul pești – iubitorii mării

Zodiile de apă și de aer de cele mai multe ori nu se combină deoarece există un conflict de interese între rațiune și sentimente. Peștii își folosesc intuiția pentru a-și ghida pașii în viață, în timp ce balanțele își folosesc facilitățile mentale. Cuplarea dintre aer și apă poate provoca valuri, dar această pereche de zodii în special poate crea mări liniștite deoarece există multe similarități între cei doi. Balanțele încearcă să mențină echilibrul în relație, în timp ce peștii nu sunt deranjați să se de ala o parte și să le lase pe ele să dețină controlul.

3. Bărbatul berbec și femeia scorpion – chimie excepțională

Atracția dintre aceste două zodii se va extinde ca un foc incontrolabil deoarece ei doi sunt guvernați de puternica planetă Marte. Bărbatul berbec o va lăsa fără cuvinte pe femeie scorpion datorită masculinității lui evidente. ea este obișnuită să fie cea care intimidează de obicei, dar nimic din asta nu îl va impresiona pe el, lucru ce o face să fie și mai atrasă de el. Ei sunt obișnuiți să dețină controlul, așa că vor exista câteva disensiuni, însă asta va face lucrurile și mai interesante, mai ales în pat.

4. Bărbatul leu și femeia taur – aventură de excepție

Precum femeia rac, și femeia taur tinde să fie mai introvertită; relația dintre cei doi este de excepție în dormitor, însă în viața reală există câteva aspecte care trebuie discutate. Bărbatului leu îi place să fie în control și femeia taur doar îi va scoate în evidență greșelile și îl va pune la locul lui. Dacă regele junglei o va face pe femeia taur să se simtă precum o regină, este posibil ca ei să domnească împreună mult timp. Chiar dacă ea este ce ai rezervată dintre cei doi, amândoi apreciază plăcerile fine ale vieții.

5. Femeia săgetător și bărbatul fecioară – trăirea vieții din plin

Bărbatul fecioară este rerezervat și își ține părerile pentru el însuși în timp ce femeia săgetător este vivace și îi place să găsească o nouă aventură de urmat. Ei îi este destul de greu să fie consistentă deoarece mereu urmărește viitoarea oportunitate care va apărea. Bărbatul fecioară, pe de altă parte este mai calm și chiar timid când vine vorba despre abordarea altor lucruri și oameni. El este metodic, orientat către detalii și caută mereu perfecțiunea în ceea ce face. Amândoi au țeluri similare în ceea ce privește scopul vieții. Cu toate acestea, ea este mai lipsită d egriji și tinde să treacă cu vederea peste anumite lucruri.

 

Redactia Radiosimplu

Add comment