Radio Simplu

Cel mai dur membru al juriului l-a întrerupt în timpul melodiei și a cerut să cânte altceva

Nimănui nu i-a venit să creadă cât de repede a reușit băiatul de 12 ani să se regrupeze

Shaheen Jafargholi avea doar 12 ani atunci când a intrat pe scenă cu multă încredere în sine, extaziat că poate să-i aducă un omagiu cântăreței sale preferate, Amy Winehouse.

Acesta a susținut în culise, înainte să intre pe scenă: „astăzi voi cânta melodia Valerie a lui Amy Winehouse, vreau s-o cânt pentru că este una dintre melodiile mele preferate!

Până și bunicului meu i-a plăcut mult această melodie. Așa că, de fiecare dată când o cânt, este foarte fericit!”

Încă de la prima notă, Shaheen Jafargholi a întâlnit ropote de aplauze și încântare de la mulțime. Totuși, reacția celui mai dur jurat, Simon Coweel, a fost total diferită.

În ciuda aprecierilor din restul camerei, Simon L-a oprit pe băiat la 25 de secunde după ce a început să cânte și a spus: ai greșit totul. Ce altă melodie mai ai pregătită în afară de asta?

Se pare că Shaheen Jafargholi avea un as în mânecă, totuși. După șocul întreruperii lui Simon, băiatul a reușit să se adune și să încerce din nou, de data aceasta prin melodia lui Michael Jackson Whos Loving You.

Până în momentul în care a scot primul cuvânt din melodie pe gură, toată lumea – inclusiv Simon- a fost impresionată până la lacrimi. Pe măsură ce Shaheen cânta cea de-a doua melodie, Simon dădea din cap a aprobare, iar micuțul chiar a reușit să ajungă la o peformanță.

Audiția a fost absolut strălucitoare. În momentul în care melodia s-a terminat, băiatul a primit multe aprecieri de la public și de la membri juriului, ceea ce l-a făcut să primească răspunsuri afirmative de la toți jurații și să meargă în etapa următoare.

Nu poate fi deloc ușor pentru o persoană să fie oprită șa câteva secunde după ce a început reprezentația, să nu mai spunem că nu poate fi deloc ușor să auzi că ai făcut lucrurile într-un mod greșit.

Orice persoană ar fi fost deranjată și timorată de o asemenea situație, dar atunci când ai 12 ani? Nici măcar nu pot să-mi imaginez cum s-a simțit acesta!

S-ar putea spune că acesta și-a văzut cel mai mare coșmar cu ochii. Totuși, Shaheen Jafargholi ne-a oferit o lecție de viață foarte importantă.

Atunci când îți dorești ceva, când ai o pasiune, nu contează care sunt piedicile pe care le întâmpinăm, important este să mergem mai departe. Orice ar fi – trebuie să ne ținem capul sus și să continuăm.

Poate că un adult nu ar fi putut să se adune și să se regrupeze atât de rapid și atât de bine, deși era vizibil că băiatul era extrem de emoționat. Mâinile sale tremurau extrem de tare, dar asta nu l-a oprit să înceapă și cea de-a doua melodie.

Micuțul Shaheen Jafargholi a impresionat o lume întreagă cu puterea și dedicația sa pentru muzică. Nimic nu este mai important decât să ne urmăm visele și să avem întotdeauna puterea de a trece peste orice.