Radio Simplu

Ce vezi prima dată în imaginea de mai jos? Răspunsul îți va dezvălui felul în care te comporți în relația cu partenerul sau partenera ta

Dacă suntem întrebați cum ne comportăm în relația noastră, probabil nu știm ce să răspundem, așa că ne pierdem în detalii pentru a da un răspuns cât mai credibil. Dacă vrem să spunem adevărul, trebuie să apelăm la o metodă obiectivă neafectată de prejudecății și influențată de ceilalți oameni.

Chiar dacă răspunsul pe care îl dai se bazează pe un studiu psihologic, interpretările variază în funcție de persoană, de imaginea pe care a văzut-o sau dacă a reușit să distingă imaginile diferite. Nu sta pe gânduri și alege primul răspuns care îți vine în minte.

Privește cu atenție imaginea de mai jos. Care este prima imagine pe care o vezi? Descrierea corespunzătoare răspunsului tău o găsești sub imaginea de mai jos.

 

 

1. Femeia goală

Dacă prima oară ai văzut o femeie dezbrăcată, adică o parte din ea, atunci e un semn bun. Viața ta de cuplu e plină de pasiune și lipsită de inhibiții, iar părerea celorlalți cu privire la modul în care alegi să-ți trăiești viața nu te interesează.

Te interesează să trăiești experiențele doar așa cum vin și le accepți astfel, fără să le modifici. Ești o persoană extrem de intensă, în sensul adevărat al cuvântului și profiți la maxium de fiecare șansă care apare în viața ta.

Singura ta problemă este aceea că nu reușești să vezi nuanțele, iar viața pentru tine e doar în negru sau alb, niciodată gri. Astfel, pierzi o mulțime din lucrurile care fac viața mai interesantă.

Latura ta pozitivă e aceea că, în momentul în care îți place o persoană, dai tot ce poți pentru a o menține alături de tine și nu lași pe nimeni să intervină între voi. Ești genul de persoană care luptă până în pânzele albe. Ești un cadou pentru cei care te iubesc și un coșmar pentru cei care te urăsc.

 

2. Vârful de peniță

Dacă primul lucru pe care l-ai văzut a fost vârful peniței de scris, atunci ești fără îndoială, o persoană care spune lucrurilor pe lume și nu o ia pe ocolișuri. Ești în egală măsură o persoană sinceră, șarmantă și pasională.

Nu suporți să fii mințit sau manipulat, așa că nu faci asta nici celor din jurul tău. Din acest motiv, toți prietenii tăi știu că se pot baza mereu pe tine atunci când au un secret  sau o problemă și vor să se destăinuie cuiva.

De partea cealaltă, e adevărat faptul că nu toată lumea e ca tine. Există persoane cu intenții rele care ajung să te rănească și să profite de bunătatea ta. Soluția pentru tine este să identifici minciunile și să ieși din situația respectivă înainte să cazi în plasă.

O parte pozitivă a acestei personalități este aceea că ai noroc atunci când vine vorba de recompense primite de la cei care te iubesc și te prețuiesc.

 

Add comment