Radio Simplu

Ce spune modul în care săruți despre tine!

Cuplurile își doresc să prezică viitorul relației, sa știe dacă au ce le trebuie să o facă să dureze sau are zilele numărate. Modul în care săruți poate prezice câteva lucruri despre relația ta. Iată o listă de stiluri de sărut și ce pot spune despre relația ta.

Sărutul blând – este un sărut delicat, în care doi oameni doar își apropie buzele. Sărutul bând este un indicator al anticipației, al dorinței de mai mult. Acest tip de sărut este întâlnit în cuplurile în care partenerii se simt confortabil și apropiați unul față de celălalt.

„Giugiulirea” – este unul din modurile în care cuplurile se explorează fizic. În acest mod vedem dacă cealaltă persoană este interesată și se testează chimia relației. Este un sărut rapid, pe buze, amuzant și spontan.

Sărutul franțuzesc -este unul dintre cele mai intense tipuri de sărut. Cuplurile care folosesc acest tip de sărut deja se simt confortabile explorându-se fizic, pasional. Sărutul franțuzesc este un marker important într-o relație și cu ajutorul lui se determină dacă cineva „sărută bine”.

Sărutul neglijent – astfel de sărut apare când cuplul este „luat de val” și de obicei duce spre mai multă apropiere fizică.

Sărutul pe obraz – acest tip de sărut arată prietenie și plăcerea companiei celuilalt și poate apărea în orice punct al relației. Cuplurile romantice care se sărută ocazional pe obraz demonstrează o afecțiune care depășește plăcerea fizică.

Sărutul cu gura închisă – indică faptul că partenerii nu se simt confortabil împreună. Ambii parteneri sunt nesiguri legat de viitorul și rolul lor în relație.

A săruta pe cineva nu e ca și cum ai trimite rachetă pe lună, ci mai degrabă arta exprimării că îți arăți sentiimentele cuiva pe care îl iubești. Se poate întâmpla să aibă loc greșeli și totul să se transforme într-un dezastru.

Iată 5 greșeli pe care trebuie să le eviți atunci când săruți:

Respirația urât mirositoare – E un motiv pentru care nimeni nu te-ar săruta. Nu mânca usturpi, ceapă, nu bea alcool sau consuma alimente ce au miresme caudate. Păstrează o igienă orală impecabilă (pasta de dinți + apa de gură + guma de mestecat fac minuni)!

Agresiv și rapid – De obicei, femeilor le place să fie sărutate încet și pasional. Nu te grăbi și nu fii agresiv, pentru că s-ar putea să strici momentul. Fii atent(ă) la reacțiile ei/lui.

Limba – Mai întâi, cel puțin la prima întâlnire, ar trebui să săruți cu buzele și mai apoi cu limba. Ea trebuie să intre în scenă cât mai natural. Fii atent/ă la reacții și în funcție de asta, vei descoperi dacă îi place sau nu!

Prea multă salivă – Asta poate fi scârbos și nimănui nu-I place în abundență. Înghite saliva dacă e prea multă, fără să ajungă la celălalt.

Implicarea mâinilor – La prima întâlnire, nu-I indicat să începi să pipăi în timp ce săruți. Vei strica momentul. E de ajuns să-ți plimbi mâinile pe gât încet, dar fără multă insistență. Încă ceva: nu închide ochii în timp ce săruți, nu devein agitat și nu-ți opri respirația.

 

Redactia Radiosimplu

Add comment