Radio Simplu

7 animale drăgălașe care de fapt te pot omorî

Animalele ne impresionează pe fiecare dintre noi, mai ales dacă ele sunt micuțe, drăgălașe sau pufoase. Pur și simplu simțim o incredibilă admirație atunci când ne uităm la ele și niciunul dintre noi nu poate rămâne indiferent când un astfel de animal își face apariția.

 

Chiar dacă ești copil sau adult, trebuie să recunoști că inima ta se topește atunci când un animăluț drăgălaș se joacă cu tine și nu te poți abține să nu îi dai atenție. Cu toate că vedem animale în fiecare zi, nu putem spune că ele nu ne impresionează de fiecare dată prin drăgălășenia lor.

 

Cu toate acestea, pe cât de drăguțe pot fi unele creaturi, pe atât de periculoase față de noi pot fi ele. Deși cu toții suntem impresionați atunci când le vedem, ar trebui să ținem cont de faptul că ele pot reprezenta un adevărat pericol pentru noi.

 

Citește lista de mai jos și află și tu despre cele mai drăgălașe animale care sunt atât de periculoase încât îți poți pierde viața din cauza lor.

 

1. Ursul panda

Bineînțeles, cu toții iubim aceste animale minunate. Ele arată atât de inocente și neajutorate încât au devenit un simbol al păcii și bunătății. Totuși, este indicat să nu te confrunți cu un urs panda. Dacă îi intri în mod accidental pe teritoriu sau dacă el te percepe ca pe un inamic, te poate răni destul de grav, până la urmă este tot un urs.

 

2. Foca leopard

Această creatură arată atât de drăguță încât nici măcar nu te-ai aștepta ca ea să te rănească. Totuși, există anumite cazuri înregistrate legate de atacurile focilor asupra cercetătorilor și ele pot avea un comportament destul de agresiv. Una dintre mesele lor favorite sunt reprezentate de pinguini. Nu uita de acest lucru atunci când vei înota cu o focă.

 

3. Lebedele

Lebedele sunt o parte importantă a fiecărei imaginații romantice. Noi le asociem cu dragostea, dar nu știai deja că dragostea doare? Ei bine, aceste creaturi chiar te pot răni. Dacă ele se simt amenințate, vor face orice pentru a se apăra de oricine și orice. Așa că nu încerca să le hrănești cu ceva care să nu fie gustos.

 

4. Furnicarii

Ei arată mai degrabă ciufuliți și mai ales inofensivi pentru că până la urmă ei nu au dinți. Cum ar putea un astfel de animal să rănească o persoană? Totuși, trebuie să fii foarte atent la ghearele lor. De cele mai multe ori, ele sunt folosite pentru a scormoni după mâncare, dar ei nu vor ezita să le folosească și pentru a se apăra.

 

5. Diavolul tazmanian

Ei bine, această creatură este cunoscută pentru echivalentul ei din desenele animate. Și poate că numele este destul de laconic și vorbește de la sine, cu toate că acest animal arată haios și pare foarte inofensiv. Acest lucru este adevărat până când el își scoate la iveală colții și nu ezită să îi folosească.

 

6. Elefanții

Cu toate că ei sunt unele dintre cele mai mari și mai puternice animale, vedem elefanții ca fiind niște creaturi blânde și naive. Și să fim sinceri, oamenii îi tratează într-un mod prin care îi folosesc pentru obiectivele proprii. Poate de acea, în ultimii ani au existat din ce în ce mai multe accidente mortale care au implicat elefanți.

 

7. Delfinii

Această informație poate că te șochează, dar trebuie să ne confruntăm cu adevărul. Pe lângă oameni, delfinii cu bot de sticlă sunt singurele creaturi care pot ucide fără să aibă vreun motiv natural. Delfinii au o inteligență foarte avansată care din păcate, uneori pare să nu fie atât de inofensivă.

loading...

Add comment