Radio Simplu

9 semne care îți vor demonstra dacă prietena ta cea mai bună este pe viață sau nu – doar prietenele adevărate fac aceste lucruri

Prietenii sunt familia pe care o alegem pentru noi; prietenii cei mai buni sunt aproape de nedescris, ei sunt acolo pentru noi, indiferent de circumstanță, privindu-ne fără să ne judece.

Știi dacă el/ea va rămâne cu tine pentru totdeauna? Citește aici despre câteva semne care îți vor spune dacă sunteți cei mai buni prieteni pentru totdeauna sau nu.

 

1. Vă știți cele mai negre și ascunse secrete pe care nu le-ați mai spus nimănui

Încrederea este fundamentul oricărei relații sau prietenii. Aveți încredere reciprocă atât de mult încât știți fiecare secret al celuilalt și le păstrați în siguranță cu voi, fără să le spuneți altcuiva.

 

2. Nu ratați nicio ocazie în care să vă insultați

Cel mai bun lucru despre prietenie este că puteți să vă insultați unul pe celălalt doar la întâmplare și mai ales așa cum vreți voi. La urma urmei, știți că celălalt nu o va lua în serios niciodată.

 

3. Petreceți cele mai frumoase momente atunci când sunteți împreună

Timpul petrecut împreună cu cel mai bun prieten este cel mai fericit moment al zilei și acel moment îți oferă cele mai bune amintiri din viața ta. Puteți doar să retrăiți acele amintiri pentru a fi fericiți și puteți râde de ele pentru totdeauna.

 

4. Chiar dacă nu v-ați văzut săptămâni întregi, atunci când vă întâlniți parcă nu a trecut timpul

Când vă întâlniți în cele din urmă, toate amintirile și întâlnirile voastre frumoase vă vin în minte atât de repede ca și cum ați fi unul pe altul pentru totdeauna; aceasta este legătura puternică pe care o împărtășiți unul cu celălalt și care poate trece testul timpului.

 

5. Vă datorați bani, dar știți că îi veți returna la un moment dat

Încrederea reciprocă este atât de bine înrădăcinată, încât nu vă întrebați niciodată despre banii pe care unul dintre voi îi datorează celuilalt. Și știți deja că va exista o ocazie viitoare în care celălalt îi veți returna.

 

6. Chiar și o ceartă mai serioasă nu durează mult timp

Chiar dacă intrați într-o ceartă destul de serioasă unul cu celălalt, știți că veți trece peste ea foarte curând. Veți încerca întotdeauna să o rezolvați în cele din urmă deoarece nu puteți trăi fără a vorbi unul cu altul pentru mult timp.

 

7. Puteți mânca orice unul de la altul fără să vă simțiți prost

Cuvintele ca disciplina și etichetă nu există în prietenia ta și în vocabularul vostru comun. Sunteți foarte deschiși unul cu celălalt, uneori chiar mai mult decât cu frații tăi.

 

8. De fiecare dată când unul dintre voi este într-o relație, celălalt se bucură mai mult

Încântarea ajunge să fie la apogeu; un plan în avans este pregătit deja de celălalt pentru ca relația să meargă perfect. Acestea sunt micile bucurii pe care o prietenie adevărată ți le poate oferi.

 

9. În mod intenționat sau nu, voi nu suportați aceleași persoane

Dacă există sau nu un motiv real, vei urî persoana pe care prietenul tău o urăște; poate că te complaci în situație și te lași influențat sau poate nu, dar cert este că sunteți pe aceeași lungime de undă și din acest punct de vedere.

Add comment