Radio Simplu

9 produse ciudate de frumusețe care par că sunt din 3018

Ești familiarizat cu permanentă cursă a omenirii de a arăta întotdeauna bine, prezentabil, tânăr și sănătos? Probabil că răspunsul este că da. Industria de frumusețe este una dintre cele mai rapide în creșterea ei, furnizând produse noi în fiecare an.

 

Dar, uneori, atunci când companiile urmăresc doar banii clienților, producătorii creează obiecte de modă și frumusețe care arată destul de ciudat și chiar chiar nebunesc. Noi am decis să împărtășim cu tine unele dintre cele mai neobișnuite produse de frumusețe.

 

1. Buzele violente

Îți mai aduci aminte de acele tatuaje temporare din copilărie care aveau nevoie doar de puțină apă pentru a se lipi de piele? Ei bine, „buzele violente” sunt realizate pe baza aceleiași tehnici; doar alegi un model, tai o bucată și o aplici pe buzele tale, udând-o cu un burete.

 

2. Măștile magnetice

Există tone de măști pe piață: pentru pielea uscată, pielea grasă, pielea de pe labele picioarelor; dar aceasta este destul de diferită de restul. Trebuie să o aplici ca pe orice mască normală, însă îndepărtarea ei se face cu un magnet.

 

3. Plasturii electrici pentru ochi

Cine mai are nevoie de plasturi pentru ochi cu acid hialuronic când ai deja unii care vibrează? Nu suntem siguri dacă ei te fac să arăți mai tânăr sau nu, dar cu siguranță senzația pe care ți-o oferă este una interesantă și plăcută.

 

4. Coconul de mătase

Ți-ai dorit vreodată să freci carcasa unor viermi de mătase pe piele pentru a obține o exfoliere foarte naturală? Chiar dacă nu ai făcut-o, industria frumuseții este cunoscută pentru a te face să îți dorești lucruri de care niciodată nu știai că ai nevoie.

 

5. Pensula de fond de ten rotativă

Poți să îți iei la revedere de la tot chinul la care trebuie să te supui de fiecare dată când te dai cu fond de ten și anume mișcările uniforme pentru a-l întinde. Acum ai posibilitatea de a-ți cumpăra o pensulă rotativă care va face toată treaba pentru tine.

 

6. Scut pentru umbrele de fard

Această invenție se presupune că te va ajuta să nu îți strici machiajul pe care l-ai făcut cu fard atunci când te dai cu rimel. Probabil că și ție ți s-a mai întâmplat să te chinui mult timp să faci un machiaj perfect pentru ca mai apoi să îl strici când te dai cu rimel.

 

7. Buretele de silicon

Te-ai săturat de blender-ul tău de frumusețe care absoarbe tot fondul de ten pe care îl folosești? Cu ajutorul buretelui de silicon nu vei mai avea această problemă chiar dacă te vei simți ca și cum te-ai lovi cu o bucată de silicon peste față.

 

8. Vacuum-ul pentru puncte negre

Îți poți „aspira” toții porii de pe față și nu numai cu ajutorul acestui vacuum pentru punctele negre. Poate că sună nebunesc, dar el chiar are efect când vine vorba despre eliminarea și scoaterea punctelor negre.

 

9. Aparat pentru pleoape

Ei bine, această invenție este destul de ciudată deoarece are scopul să îți antreneze pleoapele. Se pare că unii oameni consideră că pleoapele lor nu beneficiază de suficiente exerciții, așa că apelează la o astfel de invenție.

Add comment