Radio Simplu

8 utilizări mai puțin cunoscute ale foliei de aluminiu de care cu siguranță nu știai

Așa cum știm cu toții, folia de aluminiu este cel mai des folosită în bucătăriile noastre pentru a împacheta diferite preparate. Ei bine, trebuie să știi că aceasta este doar una dintre utilizările cunoscut ale foliei de aluminiu deoarece există multe altele despre care cu siguranță nu știai.

Dacă te uiți pe Internet, sigur vei găsi numeroase sfaturi și trucuri cu privire la orice îți trece prin minte, așa că noi am decis ca astăzi să îți spunem câteva ceva despre folia de aluminiu. Citește și tu mai jos și află cum o mai poți folosi!

 

1. Pentru ameliorarea febrei musculare

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a ameliora febra musculară este să îți înfășori folia în jurul zonelor care te dor și să o prinzi pentru ca ea să nu cadă. Este suficient să ții folia pe tine între 8 și 12 ore și să repeți acest proces timp de 10-12 zile, apoi luând o pauză de o săptămână.

 

2. Pentru ameliorarea arsurilor

În primul rând ar trebui să consulți un doctor, dar folia de aluminiu poate fi înfășurată în jurul rănii după ce a fost sterilizată și acoperită cu un strat de tifon. Folia poate fi înfășurată până când durerea încetează.

 

3. Pentru a elimina oboseala

Un truc care este folosit adesea de artiștii make up se referă la punerea în frigider a câtorva bucăți de folie de aluminiu pentru ca mai apoi să fie așezate în zona de sub ochi; cu siguranță te vei trezi mai puțin obosită și aspectul tău va demonstra asta.

 

4. Pentru ameliorarea durerii sciatice

În mod evident, primul lucru pe care ar trebui să îl faci este să consulți un medic, dar acest truc cu folie de aluminiu a fost folositor de nenumărate ori. Pur și simplu trebuie să îți înfășori piciorul în folie de aluminiu pentru a scăpa de disconfort.

 

5. Pentru vindecarea cicatricilor de după operații

Folia de aluminiu ajută la vindecarea și ameliorarea cicatricilor după ce suferi o rană sau o operație. Procesul de micșorare a cicatricii poate fi accelerat dacă folosești acest truc rapid și folositor/

 

6. Pentru tratarea răcelii

Deși o răceală comună poate fi combătută cu ajutorul pastilelor și tratamentelor, folia te poate ajuta de asemenea; doar înfășoară-ți picioarele în ea și stai așa timp de o oră sau două. Continuă astfel pentru câteva zile și vei vedea că simptomele răcelii vor dispărea.

 

7. Pentru a călca fără nicio cută

Chiar dacă atunci când calci scopul tău este de a nu lăsa nicio cută, se întâmplă de multe ori să creezi alte cute în timp ce scapi de celelalte. Așa că pentru a evita asta, doar pune o folie mare de aluminiu pe sub husa mesei de călcat; folia reflectă căldura din fier și ajută la eliminarea cutelor.

 

8. Pentru a muta mobila cu ușurință

Acest truc este unul foarte simplu și te va ajuta să muți mobila fără să faci vreo zgârietură pe podea. Doar înfășoară picioarele sau partea inferioară a obiectului de mobilier pe care vrei să îl muți cu folia de aluminiu având partea lucioasă în exterior.

Add comment