Radio Simplu

8 moduri prin care te poți despărți ușor de partenerul tău fără să îi rănești sentimentele

Relațiile sunt cel mai semnificativ element al vieții cuiva deoarece oferă cea mai profundă împlinire, dar nu este necesar ca acestea să ofere tuturor fericirea și liniștea.

Uneori, relațiile nu funcționează și acest lucru este în întregime admisibil deoarece fiecare are dreptul de a trăi cu alegerile proprii. Uneori, o persoană și partenerul său nu împărtășesc puncte de vedere din cauza cărora cei care trăiesc cu un astfel de partener nu sunt fericiți.

Deci, în aceste cazuri, este de preferat să te desparți de partenerul tău deoarece nu ai de ce să te complaci în situație. Cu toate acestea, într-un astfel de caz, trebuie să te asiguri că tu și partenerul tău nu veți ajunge să vă răniți unul pe celălalt.

 

1. Nu mai amâna să spui ceea ce simți

Doar când ai minte cu adevărat că relația ta nu funcționează eficient, trebuie să i-o spui și partenerului tău. Într-un astfel de caz, vei fi mai cinstit cu el și în plus, va avea suficient timp să reacționeze la asta și să o accepte.

 

2. Nu îi trimite semnale mixte

Fii mereu sincer față de partenerul tău dacă vrei sa trăiești cu el sau nu. Nu te preface că ești fericit cu el dacă nu este așa. Nu comunica cu el după ce vă hotărâți să vă despărțiți. Îți va face rău mai puțin dacă intențiile tale sunt deja clare pentru el.

 

3. Nu te ascunde în spatele telefonului

Să te desparți este deja o situație foarte dificilă pentru tine și pentru partenerul tău. Cel puțin poți să faci acest lucru nu prin intermediul telefonului mobil, pe WhatsApp sau cu un apel telefonic. Spune-i în față și ascultă ceea ce are el de spus.

 

4. Nu dați vina unul pe celălalt

Nu încercați să vă învinovățiți și să vă acuzați de greșelile voastre. Ar trebui să fii responsabil pentru acțiunile tale; chiar dacă celălalt este vinovat, nu este nevoie să vă certați sau să vă jigniți. Faceți-o cu demnitate.

 

5. Nu te ascunde după deget

Ar trebui să fii clar cu privire la intențiile tale; asta înseamnă să fii sincer cu el în legătură cu faptul că sentimentele tale pentru el s-au schimbat în timp. În acest fel, va fi mai ușor pentru el să accepte acest lucru.

 

6. Nu te ascunde să o spui doar pentru că te temi

Ar trebui să rămâi cu el doar dacă îl mai iubești, iar dacă nu este așa, trebuie să fii liber să vorbești cu el. Dacă te vei întoarce la el după ce vă despărțiți doar vă va face rău. Nu rămâne cu el doar din teama de a rosti cuvintele decisive.

 

7. Nu fi ambiguu

Nu-i oferi speranțe false, nu îi face să se întrebe că te vei întoarce la el. Doar fii clară cu el că acesta este sfârșitul, astfel încât amândoi să puteți trece mai departe cu viețile voastre.

 

8. Nu fi nerecunoscător

Despărțirea în sine este o experiență foarte devastatoare, este o experiență foarte dură; de aceea, în acest moment, ar trebui să fiți recunoscător unul pentru celălalt pentru că aveți amintiri frumoase și pe care poate că nu le veți uita niciodată.

Add comment