Radio Simplu

8 lucruri rușinoase pe care le faci, dar despre care nu vorbești!

Nu există persoană care să nu aibă câteva obiceiuri ciudate care o individualizează, dar ai fi surprins să descoperi că unele dintre aceste obiceiuri sunt mai frecvente în rândul oamenilor decât crezi. Cu toții le facem, dar puțini vorbesc despre ele sau le recunosc.

Iată câteva dintre cele mai frecvente lucruri ascunse le faci și tu, dar despre care nu vorbești:

1. Te cerți în duș 

Dușul este locul perfect pentru a-ți curăța corpul și a-ți reîntineri foliculii, însă este și o ocazie perfectă de a susține argumente ipotetice în certurile cu prietenii sau familia. Din când în când, te gândești la o ceartă pe care ai avut-o cu cineva apropiat și îți dai seama că au mai rămas încă lucruri nespuse, așa că începi să reiei cearta în duș. Practic, te cerți cu tine însuți.

2. Te masturbezi

E un lucru pe care majoritatea oamenilor îl face, dar absolut nimeni nu discută despre el, căci este o activitate secretă și privată. Din anumite motive, acesta nu e un subiect potrivit pentru conversație, dar orice persoană de pe suprafața pământului s-a lăsat pradă acestui obicei cel puțin o dată.

3. Te uiți la tine în oglindă

De obicei, baia este un refugiu pentru activitățile ciudate pe care vrei să le faci atunci când nimeni nu este acasă – cum ar fi să te uiți în oglindă la propria reflecție și să o analizezi. Dacă pereții din baie ar putea vorbi, atunci probabil te-ar întreba de ce te uiți la tine timp de câteva ore bune, întorcându-ți capul în stânga și în dreapta, pentru a te privi din mai multe unghiuri. Arăți la fel din toate pozițiile.

4. Te scobești în nas

E un lucru pe care îl faci cu regularitate, uneori chiar de mai multe ori pe zi. Dorința de a-ți desfunda căile nazale și de a inhala aer curat este prea puternică pentru a te mai gândi la bunele maniere în acele momente. Tot ce vrei să faci este să elimini obstacolele care stau în calea unei respirații fericite.

5. Te gândești la moarte

Este ceva ce ne putem doar imagina, dar ne-am gândit cu toții la felul în care vom înceta din viață într-o bună zi sau peste cât timp se va întâmpla asta. Unii oameni își aleg chiar și o moarte preferată. E un gând înfricoșător, dar el vine pe la toată lumea. Nu e neobișnuit să fii copleșit de teamă și groază la gândul morții tale sau a cuiva drag.

6. Minți

Dacă nu ai spus niciodată cuiva o minciună, atunci sigur te minți pe tine însuți. Toată lumea maschează adevărul ocazional, iar singura persoană care știe asta ești tu. Ba chiar ajungi să te minți și pe tine cu privire la diverse lucruri. Dacă ai spune tot timpul adevărul, nici măcar nu ai mai avea prieteni.

7. Adopți poziții ciudate

Dacă ai adormit vreodată cu mâna în sau pe pantalonii tăi, nu-ți face griji, foarte mulți oameni o fac. După o zi lungă de comportat ca un adult în societate, te așezi relaxat în fața televizorului și cu mâinile între picioare, pentru a te destinde. Este doar o modalitate confortabilă de a te liniști, mai ales că nu e nimeni în jur care să-ți critice poziția corpului.

8. Ai vise erotice foarte stânjenitoare

Unii oameni susțin că visele sunt probleme nerezolvate pe care le avem în viața noastră reală – dar unele vise pot fi mult prea ciudate pentru a le interpreta, cum ar fi visele erotice ciudate, de exemplu. De fiecare dată când te trezești după un vis deranjant în care te-ai implicat intim cu cineva pe care-l cunoști sau nu, te simți tulburat, pentru că știi că nu le poți controla.

Cu toții avem acele obiceiuri pe care le păstrăm doar pentru noi înșine. Știți bine despre ce vorbesc: vă place să le faceți, dar nu le-ați face niciodată cunoscute celor apropiați sau în public. Da, sunt plăcerile voastre vinovate. Și mai știi ceva? Sunt plăcerile vinovate și alte tuturor celorlalți! Așadar, nu te simți jenat dacă ești prins în faptă.

Mai bine citește această listă de lucruri zilnice pe care toată lumea le face, dar nimeni nu le recunoaște!

1. Atunci când intri într-un magazin, cumperi lucruri de care nu ai nevoie pentru a nu părea că ai venit doar pentru un singur lucru.

2. Aduni ceva de pe jos cu picioarele, pentru că ești prea leneș să te apleci și să-l ridici cu mâinile.

3. Când nu înțelegi ce spun ceilalți, dar trebui să îi rogi să repete, dar nu, tu zâmbești și dai din cap înțelegător, sperând că asta trebuie să faci.

4. Atunci când intri într-o cameră întunecată, în loc să intri și apoi să aprinzi lumina, bagi mâna înăuntru și pipăi peretele pentru a ajunge la întrerupător și a aprinde lumina înainte să intri în cameră. Pentru că cine știe ce monștri pândesc acolo, nu?!

5. Când ești în duș și ai nevoie la baie, te îndrepți către toaletă? Nu răspunde, știm deja ce faci.

6. Ce faci când ești plictisit acasă? Deschizi frigiderul, fără nici un motiv!

7. Vorbești cu animalele tale de parcă ar fi persoane reale. Și te aștepți ca ele să te înțeleagă, eventual să-ți și răspundă.

8. Țipi la obiecte fără suflet atunci când se strică, și le învinovățești pentru că nu merg.

9. Câteodată numeri pe degete cu mâinile la spate, pentru ca oamenii să nu creadă că nu ești în stare să faci operații matematice în minte.

10. Tu știi că personajele din filme/seriale nu te pot auzi, dar tu tot țipi la televizor, ca și cum te-ai aștepta să-ți răspundă.

11. Simți mereu că este cineva în spatele tău atunci când mergi în întuneric pe stradă și ești singur.

12. Îți scoți telefonul din buzunar pentru a verifica ce oră este, îl pui la loc. Peste câteva secunde, îți dai seama că habar nu ai cât e ceasul, așa că trebuie să verifici din nou.

Te regăsești în majoritatea dintre aceste situații? Adu-ți aminte că nu ești singurul!

Redactia Radiosimplu

Add comment