Radio Simplu

8 idei nebunești care au făcut milioane

Internetul le oferă oamenilor posibilitatea de a face foarte mulți bani prin punerea în practică a celor mai neconvenționale idei. De multe ori, unele idei ni se pot părea nebunești la început și fără rost, însă ele se pot dovedi foarte folositoare și pline de succes.

 

Unii oameni nu s-au lăsat influențați de restul persoanelor și deși li s-a spus că ideile lor nu vor avea niciun succes, ei nu au renunțat și astfel au ajuns să acumuleze unele dintre cele mai mari averi din lume. Probabil că ar trebui să le urmăm exemplu, având în vedere cât de plini de succes au fost.

 

Pentru a-ți dovedi asta am decis să creăm o mică listă care să conțină unele dintre cele mai nebunești idei cărora nu li s-a dat nicio șansă, dar care s-au dovedit a fi de-a dreptul ingenioase. Dacă tot nu ne crezi, tot ceea ce trebuie să faci este să îți arunci privirea peste această listă și să te convingi singur.

 

1. Lumina nocturnă pentru toaletă

Cu IllumiBowl 2.0 nu vei rata niciodată toaleta chiar dacă este întuneric în baie; un dispozitiv activat de mișcări poate fi atașat la orice toaletă și el se va activa, creând o lumină plăcută și discretă imediat cum intri în baie. Prețul acestui dispozitiv este de doar $10, dar conceptul dezvoltării acestuia a ajuns la o sumă de $226,000.

 

2. 100 de baloane pline cu apă în mai puțin de 1 minut

Unul dintre cele mai de succes proiecte ale Kickstarter a strâns $929,160 pentru a putea aduce această idee la viață. Umple și leagă sute de baloane cu apă în câteva minute cu ajutorul Bunch O Balloons. Ghici ce? Acum poți cumpăra Bunch O Balloons de aproape oriunde în lume.

 

3. Salata de cartofi fierți

Costă aproximativ $10 pentru a cumpăra ingredientele necesare salatei de cartofi fierți, dar Zack Brown a venit cu o idee neașteptată pentru a strânge bani. Scopul lui era să demonstreze că oricine poate strânge bani pentru a pune această idee nebunească în funcțiune. Zack a câștigat ulterior $55,000 de la aproximativ 7 000 de persoane.

 

4. Periuța de dinți automată

Amabrush este o invenție inovativă care îți perie dinții automat în doar 10 secunde. Când se află în gura ta, dispozitivul îți va peria toți dinții deodată fără ca tu să faci altceva. Suma totală a investițiilor în acest proiect a ajuns la €3,200,000 în mai puțin de o lună.

 

5. Lumânarea cu schelet de pisică

Designer-ul din Islanda, Thorunn Arnadottir a venit cu o idee incredibilă pentru o lumânare; în timp ce arde, lumânarea sub formă de pisică scoate la iveală un schelet metalic pe interior. Acum, colecția designer-ului conține și alte modele de lumânări-animale și el a strâns aproximativ $102,000 pentru a produce lumânările.

 

6. Haina grizzly

Unul dintre cele mai bune exemple pentru al strângerilor impractice de bani este haina grizzly; o blană falsă, cu o glugă sub formă de cap de urs și mănuși asemănătoare labelor fac parte din această haine. Dezvoltatorii au dorit $2,500 pentru a începe acest proiect pe Kickstarter, dar ei au reușit să strângă mai mult de $29,000.

 

7. Cel mai tare calendar cu pisici din lume

În 2014, Kate Funk și Brennan Groh au decis să creeze „Cel mai tare și uimitor 100% incredibil calendar cu pisici din lume”; au reușit să strângă mai mult de $25,000 în donații, cu toate că își doreau inițial doar $3,500. Acum, acest proiect a ajuns în al șaselea an al lui.

 

8. Peria „Linge-ți pisica”

Poate că nu este unul dintre cele mai de succes proiecte de pe Kickstarter, dar acesta este clar unul dintre cele mai drăguțe. LICKI Brush a fost creată pentru a imita modul în care pisicile se ling singure în timp ce te joci cu pisica ta favorită. „Limba de pisică” a interesat oamenii și a strâns  $52,000 pentru crearea ei.

Add comment