Radio Simplu

8 dintre cele mai ciudate dulciuri pe care totuși vei vrea să le încerci

Comercianții se străduiesc să inventeze produse noi pentru a surprinde și uimi consumatorii, mai ales când vine vorba de dulciuri: gusturile, formele și culorile lor te fac sa rămâi șocat.

Noi am colectat cele mai ciudate dulciuri din întreaga lume, pe care în mod secret ne dorim să le încercăm, cu toate că sunt mult mai diferite decât ceea cu ce suntem obișnuiți.

 

1. Bomboanele care au gust de ceară de urechi

Dacă nu îți este frică să încerci dulciuri care au un gust cum ar fi ceara de urechi, mucozități săpun, noroi, vomă, pește putrezit, șosete sau bere (sau alte arome neobișnuite), atunci această informație este pentru tine: Jelly Belly Candy Company produce astfel de bomboane de 150 de ani.

 

2. Acadele cu scorpioni, râme și gândaci

Hotlix creează bomboane unice cu insecte în interiorul lor de mai bine de 25 de ani. Există acadele cu scorpioni și furnici, greieri și viermi în ciocolată și vafe cu viermi. Încă nu este suficient pentru tine? Înfruptă-te din viermii care au gust cum ar fi brânză, grătar și mirodenii sau greieri cu aromă de smântână și ceapă.

 

3. Dulciuri în sticle de probă de urină

Există o mulțime de dulciuri absolut nebunești la Candywarehouse! Bomboanele acre lichide recipiente pentru probele de urină se numără printre ele. Reprezentanții consideră că această bomboană funcționează cel mai bine pentru farsele cele mai neașteptate.

 

4. Violete zaharisite

Violetele zaharisite sunt un desert rar, dar un produs popular și mult vândut de către La Violeta în Spania. Spre deosebire de bomboanele obișnuite făcute în formă de violete, La Violeta folosește flori reale pentru dulciurile lor.

 

5. Mucozități de gorilă

Acest produs nu numai că arată și are un gust groaznic, dar poate fi de asemenea dăunător sănătății tale din cauza conținutului unei cantități mari de fitoestrogen. „Mucozitățile de gorilă” sunt de fapt boabe de fasole care au fost uscate și îndulcite folosind o tehnică specială.

 

6. Înghețată din aluat de fursecuri

Cookie Dough din New York oferă un desert ciudat: aluatul de fursecuri sub formă de înghețată; acesta este aluat obișnuit cu diferite topping-uri. Producătorii spun că aluatul aflat în discuție este sigur pentru a fi mâncat.

Clienții stau la cozi lungi pentru a cumpăra aceste produse dulci și pentru a scrie recenzii entuziaste. Totuși, există unii oameni care nu se simt foarte bine după ce mănâncă acest aluat.

 

7. Bomboane în recipiente sub formă de toaletă

Moko Moko Mokoletto este un kit oarecum neobișnuit pentru pregătitul bomboanelor. În primul rând, creezi vasul de toaletă din plastic și apoi verși praful special înăuntru și îl acoperi cu apă. Ingredientele se amestecă împreună și poți bea bomboane cu paiul.

 

8. Pepsi cu înghețată, fasole dulce, baobab și castravete

PepsiCo este producătorul de suc de renume mondial și îi place să-și surprindă consumatorii. În afară de băuturile colorate neobișnuit (inclusiv o variație incoloră), ei produc deseori colecții limitate de suc.

Lumea a încercat deja Pepsi cu cafea, fructe tropicale, perilla, căpșuni, scorțișoară, iaurt, ananas, baobab, sakura, fasole dulce azuki și alte arome.

Add comment