Radio Simplu

7 scuze clasice pe care le oferă partenerei lor toți bărbații care calcă strâmb

Atunci când o persoană te înșală te simți mizerabil, dacă vine și cu scuze de doi bani situația se înrăutățește considerabil. O astfel de persoană nu merită a doua șansă. Fă-ți o favoare și pune capăt relației. Iată 7 scuze pe care le spune un bărbat laș femei pe care a înșelat-o:

 

1. Ea m-a abordat

Nu e un motiv să mergi până la capăt dacă o femeie flirtează cu tine sau încearcă să te convingă să fiți împreună. Nimeni nu te poate obliga să faci asta, așa că nu are rost să te comporți ca și cum te-a obligat cineva. E flatant atunci când cineva îți arată că te vrea, dar nu e un motiv suficient de bun pentru a ceda tentației. Mulți oameni dau vina pe cealaltă persoană atunci când înșală. E o modalitate lașă de a nu-ți asuma vina și de a redirecționa furia partenerei spre femeia cu pricina, și nu spre tine.

 

2. Credeam că și tu mă înșelai

Atunci când ai bănuiala că partenera te înșală cel mai puțin înțelept mod de a rezolva lucrurile e să înșeli și tu la rândul tău în loc să vorbiți deschis despre asta.

 

3. Eram beat

E probabil una dintre cele mai proaste scuze din toate timpurile. E adevărat că în starea de beție nu te mai rușinezi de nimic și faci lucrui pe care nu le-ai fi făcut niciodată când erai treaz. Asta nu înseamnă că nu trebuie să îți asumi răspunderea pentru faptele tale, nu poți folosi alcoolul ca scuză.

 

4. Gelozia ta excesivă m-a obligat să fac asta

Dacă ai o parteneră care e prea geloasă discută cu ea despre asta sau pune capăt relației, nu are rost să o trădezi ca să-i faci în ciudă. Nu încerca să-ți faci partenera vinovată pentru că tu ai ales să înșeli.

 

5. N-am mai făcut-o de ceva vreme

Poate ar fi trebuit să discuți cu partenera ta despre asta sau chiar să te desparți de ea dacă ești nemulțumit de relație. Nu trebuie să fie o opțiune să înșeli dacă nu te simți satisfăcut de parteneră. Discutați despre asta sau despărțiți-vă și nu da vina pe partenera ta pentru că ai înșelat-o.

 

6. Mă simțeam neglijat și voiam atenție

Îți plângi doar de milă. Dacă te simți neglijat de parteneră poți să discuți cu ea despre problemă și să găsiți soluții împreună fără să fie nevoie să cauți atenție în brațele altor femei.

 

7. S-a întâmplat pur și simplu

Evident că nu poate fi considerată o scuză bună. Normal că lucrurile s-au întâmplat pur și simplu, dar nu fără motiv. Ai luat decizia de a înșela și nu te-ai trezit pur și simplu în brațele altcuiva.

Add comment