Radio Simplu

7 gadget-uri ciudate, dar perfect funcționale care vor face călătoriile să fie floare la ureche

O mulțime de oameni călătoresc să învețe ceva nou, să descopere culturi diferite și oameni sau doar să-și deschidă mințile. Dar majoritatea dintre noi călătoresc pentru o schimbare de peisaj, o pauză de la rutina zilnică și pentru a ne relaxa.

Cu toate acestea, dacă vrem să ne odihnim bine, trebuie să ne simțim confortabil. De aceea, am făcut o listă a celor mai bune gadgeturi de călătorie care să îți permită să te bucuri complet de vacanța ta.

 

1. Suportul pentru cap

Acest dispozitiv arată ca un guler care este folosit atunci când ai gâtului, dar de fapt este doar un suport pentru cap care te ajută să dormi confortabil în timpul călătoriei. Îți împiedică gâtul să devină amorțească și dacă dormi cu acest gadget nu vei avea probleme cu coloana vertebrală după călătoria ta.

 

2. Cămașa cu aer condiționat

Această cămașă va fi probabil populară pentru cei ce lucrează la birou și care stau toată ziua în fața calculatorului într-o cameră mică și înfundată. O gaură specială de ventilație în acest cămașă va lăsa să intre aerul care va circula în jurul corpului sub cămașă și te va împiedica să transpiri; te vei simți mereu reîmprospătat și confortabil.

 

3. Sandale cu un detector de metale

Dacă ai visat mereu să devii un căutător de aur și descoperi o comoară, dar ești prea timid să mergi cu un detector de metale, atunci aceste sandale sunt special pentru tine! Când există o comoară sub ele, le veți simți vibrând.

Este un mod minunat de a căuta obiecte de aur fără să atragi prea multă atenție; dar poate ar trebui să ascunzi bateria atașată la picior sub pantalonii tăi pentru a le face să pară niște sandale simple. Altfel, acest device  ar putea părea puțin ciudată.

 

4. Valiza care se poate transporta foarte ușor

Acesta este un hibrid uimitor de scuter și de valiză. Dacă bagajele tale sunt prea grele pentru a le purta în brațe, o poți roti ca pe un scuter. Te vei putea distra, vei avea mâinile libere și nu vei obosi purtându-ți toate lucrurile după tine.

 

5. Pălăria pernă

O pălărie pernă este cel mai bun lucru pe care trebuie să-l cumperi dacă vei călători cu trenul, mai ales dacă trebuie să dormi în timp ce stai acolo. Va fi foarte confortabil să adormi cu această pernă.

 

6. Barba de ski

A purta această barbă falsă este o modalitate amuzantă și destul de elegantă de a nu îngheța la ski sau la snowboard în munți. Acest gadget-barbă este fabricat din lână și neopren ventilat și este rezistent la apă și ușor de spălat.

Deci, dacă ești un iubitor al petrecerii vacanțelor în stațiunile de ski, această barbă te va ajuta să te menții cald și să fii cel mai tare de acolo.

 

7. Salopetă-sac de dormit

Acest gadget este pentru cei care sunt foarte sensibili la frig sau pur și simplu iubesc să doarmă oriunde este posibil. Un sac de dormit de tip salopetă este un lucru foarte util pentru camping. Aceasta va economisi spațiu în bagajele tale (nu va trebui să iei un sac de dormit deoarece deja îl porți) și te va încălzi în pădure.

Add comment